Η νέα σειρά Samsung Galaxy S21 5G έρχεται στη WIND!

Η καλύτερη σειρά των Galaxy αναβαθμίστηκε με τον νέο, φουτουριστικό, τολμηρό σχεδιασμό της, για να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα. Οι επιδόσεις τους μας ενδυναμώνουν ώστε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Η κορυφαία Galaxy κάμερα, υψηλής ανάλυσης 108MP, συλλαμβάνει τη στιγμή με κάθε λεπτομέρεια. Η μεγάλη, καθηλωτική οθόνη Dynamic AMOLED 2X αλλάζει για πάντα την εμπειρία προβολής μας. Πανίσχυρος Επεξεργαστής Samsung Exynos2100 και έξυπνη διαχείριση μπαταρίας που διαρκεί όλη μέρα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και προπαράγγειλε το Samsung Galaxy S21 5G.

falseaaaaaaaaa
falseaaaaaaaaa
falseaaaaaaaaa

Επίλεξε συσκευή:

 Έχω διαβάσει τους Όρους Χρήσης.

* Υποχρεωτικό πεδίοΔες πώς μπορείς να αποκτήσεις ως Δώρο τα Galaxy Buds Pro, τα Galaxy Buds Live ή το Galaxy Smart Tag

  • Μπες έως 29/03/2021 στην εφαρμογή Samsung Members που θα βρεις προεγκατεστημένη στη συσκευή σου Galaxy S21, Galaxy S21+ ή Galaxy S21 Ultra και συνδέσου στον λογαριασμό σου ή δημιούργησε λογαριασμό αν δεν έχεις ήδη.
  • Στο tab Πλεονεκτήματα (Benefits) επίλεξε την προσφορά προ-παραγγελίας Samsung Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra.
  • Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής επισυνάπτοντας το αποδεικτικό προ-παραγγελίας* και το αποδεικτικό αγοράς σου και παρέχοντας πληροφορίες όπως ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, διεύθυνση, όνομα προϊόντος και ημερομηνία αγοράς.
  • Επιβεβαίωσε την προσφορά και τα στοιχεία σου και κάνε αποδοχή των όρων.
  • Αφού ελεγθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής, θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης και το Δώρο σου θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής.

Δες αναλυτικά τους όρους εδώ.

Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;