• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0
Hero Banner
μόνο
60
τον μήνα

Με νέα σύνδεση WIND ONE, έχεις 10GB Internet,

Απεριόριστη ομιλία & Δώρο 2 Xiaomi Redmi Note 8 Pro!

Με νέα σύνδεση WIND ONE, έχεις 10GB Internet,

Απεριόριστη ομιλία

& Δώρο 2 Xiaomi Redmi Note 8 Pro!

ΔΩΡΟ x2 ΧΙΑΟΜΙ

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

 
64MP τετραπλή κάμερα
 
6,53” FHD+ οθόνη
 
Μπαταρία 4500mAh
 
Αποθηκευτικός χώρος 128GB

ΠΑΡΟΧΕΣ Ισχύει έως 31 Μαρτίου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων

INTERNET

έως 100 Mbps

ΣΤΑΘΕΡΟ

Απεριόριστη ομιλία
προς όλους

Κινητά, αστικά
και υπεραστικά σταθερά

KINHTO

10GB

Mobile Internet

Απεριόριστα

Λεπτά ομιλίας
& SMS προς όλους

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Δώρα συνολικής αξίας 640€

2 Xiaomi Redmi Note 8 Pro

128GB

Πάρε τώρα την προσφορά σου!

Συμπλήρωσε τον αριθμό σου
για να σε καλέσουμε σε 1’

Το πακέτο WIND ONE 10GB Fiber 100 αποτελεί συνδυασμό των υπηρεσιών κινητής W 10GB και σταθερής WIND Fiber 100, με επιπλέον οφέλη.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για νέα ενεργοποίηση κινητής (φορητότητα, μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο, νέα αριθμοδότηση) σε συνδυασμό με νέα ενεργοποίηση σταθερής (φορητότητα, νέα αριθμοδότηση) στο WIND ONE 10GB πρόγραμμα, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

Στους τιμοκαταλόγους αναγράφονται οι ονομαστικές χρεώσεις και όχι οι χρεώσεις των τρεχουσών προσφορών. Οι χρεώσεις μετά τη λήξη των προσφορών διαμορφώνονται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.

Σε περιπτώσεις που η διαδικτυακή σύνδεση παρέχεται με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber-to-the-Home), ενημερώσου για τις προσφορές και τη δυνατότητα επιδότησης μέσω της Δράσης SFBB στο www.wind.gr.

Οι δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις αφορούν προορισμούς που ξεκινούν από 2 (π.χ. 210 7654321, 2310 654321 κλπ).

Όλες οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, τέλη σταθερής και τέλη κινητής.

Η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, η απόσταση από την υπαίθρια καμπίνα (ΚΑΦΑΟ) με την οποία συνδέεται η γραμμή, η ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, οι πιθανές παρεμβολές από γειτονικά δίκτυα, η ποιότητα και η ταχύτητα με την οποία προσφέρεται το ζητούμενο περιεχόμενο, τον τερματικό εξοπλισμό του συνδρομητή κ.α.. Στην περίπτωση των υπηρεσιών 100Mbps και 200Mbps, οι διακυμάνσεις είναι ελάχιστες. Για την ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, συνιστάται να γίνει ο έλεγχος της εσωτερικής καλωδίωσης του κτηρίου από τον πελάτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ταχυτήτων του τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Από την πλευρά της WIND καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της βέλτιστης ταχύτητας ανάλογα με την τεχνολογία και τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε γραμμής.