• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0
Hero Banner
μόνο με
31
τον μήνα

Συνδύασε WIND Fiber 50 με WIND VISION Family Pack

ΠΑΡΟΧΕΣ Η προσφορά ισχύει μέχρι και 31 Μαρτίου

INTERNET

Έως 50Μbps

5 Mbps Upload

ΣΤΑΘΕΡΟ

Απεριόριστες

κλήσεις προς σταθερά και εθνικά κινητά

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κανάλια

Πάνω από 60 συνδρομητικά

Android TV

Πάνω από 7000 εφαρμογές

WIND VISION App

Εφαρμογή για smartphones/tablets

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Router

WIND VISION

Android TV αποκωδικοποιητής + Built in Chromecast

Πάρε τώρα την προσφορά σου!

Συμπλήρωσε τον αριθμό σου
για να σε καλέσουμε

Η ανωτέρω τιμή είναι τελική & συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24% καθώς και φόρο σταθερής τηλεφωνίας 5%. Η προσφορά ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις σταθερής (φορητότητα από τρίτο πάροχο ή νέα γραμμή / αριθμοδότηση τηλεφώνου) με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου που θα πραγματοποιηθούν μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτή τη σελίδα ή με online αίτηση στο wind.gr.

Η προσφορά ισχύει εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου στη διεύθυνση εγκατάστασης της γραμμής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, μπορείς να ενημερωθείς και για άλλες προσφορές σταθερής που καλύπτονται για τη σύνδεση σου, συμπληρώνοντας το τηλέφωνό σου στη φόρμα επικοινωνίας σε αυτή τη σελίδα.

Σε περίπτωση που είσαι ήδη συνδρομητής σταθερής WIND, μπορείς να ενημερωθείς για τις αποκλειστικές προσφορές για εσένα μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτή τη σελίδα, ή εναλλακτικά μέσω του myWIND app.

Οι δωρεάν κλήσεις του προγράμματος αφορούν όλες τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις, δηλαδή τους γεωγραφικούς αριθμούς που ξεκινάνε από «2» (π.χ. 210 7654321, 2310 654321 κλπ).

Στην περίπτωση που είσαι συνδρομητής F2G / mobile broadband, μπορείς να αναβαθμίσεις το σταθερό σου σε πρόγραμμα Fiber, λαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερα οφέλη. Μάθε περισσότερα για το συνδυασμό WIND ONE συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε τη μέγιστη ταχύτητα με βάση τη γραμμή του κάθε συνδρομητή. Ωστόσο, η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως μεταξύ άλλων η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, η απόσταση του σπιτιού από την καμπίνα που συνδέεται η γραμμή, η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού, καθώς και από τον τερματικό εξοπλισμό (modem/router του πελάτη). Για τον έλεγχο της εσωτερικής καλωδίωσης του κτιρίου, συνιστάται επίσκεψη από ηλεκτρολόγο για τη διάγνωση & επιδιόρθωση προβλημάτων που εμποδίζουν την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ταχύτητας.