• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0
Hero Banner
από
23€*
τον μήνα

Μπες στον κόσμο του WIND Fiber με απίστευτες ταχύτητες για downloading σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις και δώρο 300’ προς εθνικά κινητά!

Οι ταχύτητες παρέχονται με την υποδομή και την τεχνολογία οπτικών ινών κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας στην περιοχή σας.

*Αφορά υφιστάμενους πελάτες κινητής (ιδιώτες) WIND χωρίς γραμμή σταθερής. Προϋποθέτει ενεργοποίηση του προνομιακού προγράμματος WIND ONE 10GB 50 Μbps για 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

Συμπλήρωσε τον αριθμό σου
για να σε καλέσουμε

Η προσφορά ισχύει εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου Fiber στη διεύθυνση εγκατάστασης της γραμμής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα Fiber, μπορείς να ενημερωθείς και για άλλες προσφορές σταθερής που καλύπτονται για τη σύνδεση σου, συμπληρώνοντας το τηλέφωνό σου στη φόρμα επικοινωνίας σε αυτή τη σελίδα.

Σε περίπτωση που είσαι ήδη συνδρομητής σταθερής WIND, μπορείς να ενημερωθείς για τις αποκλειστικές προσφορές για εσένα μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτή τη σελίδα, ή εναλλακτικά μέσω του myWIND app.

Οι δωρεάν κλήσεις του προγράμματος αφορούν όλες τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις, δηλαδή τους γεωγραφικούς αριθμούς που ξεκινάνε από «2» (π.χ. 210 7654321, 2310 654321 κλπ).

Στην περίπτωση που είσαι συνδρομητής F2G / mobile broadband, μπορείς να αναβαθμίσεις το σταθερό σου σε πρόγραμμα Fiber, λαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερα οφέλη. Μάθε περισσότερα για το συνδυασμό WIND ONE συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε τη μέγιστη ταχύτητα με βάση τη γραμμή του κάθε συνδρομητή. Ωστόσο, η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως μεταξύ άλλων η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, η απόσταση του σπιτιού από την καμπίνα που συνδέεται η γραμμή, η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού, καθώς και τον τερματικό εξοπλισμό (modem/router του πελάτη). Για τον έλεγχο της εσωτερικής καλωδίωσης του κτιρίου, συνιστάται επίσκεψη από ηλεκτρολόγο για τη διάγνωση & επιδιόρθωση προβλημάτων που εμποδίζουν την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ταχύτητας.