• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0
Hero Banner
μόνο με
70
τον μήνα


Ζήσε την απόλυτη εμπειρία WIND ONE χωρίς κανένα περιορισμό
με δώρο το νέο Samsung Galaxy A32 5G!

ΜE KAθE NEA ΣΥΝΔΕΣΗ WIND ONE UNLIMITED

SAMSUNG Galaxy A32 5G

 
Τετραπλή κάμερα 48MP+8+5+2MP
 
In-Cell Touch LCD PLS 6.5"
 
Μπαταρία 5000 mAh ταχεία φόρτισης
 
Αποθηκευτικός χώρος 128GB

ΠΑΡΟΧΕΣ Η προσφορά ισχύει μέχρι και 31 Μαρτίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων

INTERNET

έως 100 Mbps

ΣΤΑΘΕΡΟ

Απεριόριστη ομιλία προς όλους

Κινητά, αστικά και υπεραστικά σταθερά

KINHTO

Απεριόριστα GB

Mobile Internet

Απεριόριστα

Λεπτά ομιλίας
& SMS προς όλους

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Samsung Galaxy A32 5G 128GB αξίας 379€

+Δώρο WIND VISION
Family Pack

*Ισχύει έως 9 Μαρτίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Πάρε τώρα την προσφορά σου!

Συμπλήρωσε τον αριθμό σου
για να σε καλέσουμε σε 1' λεπτό*

*Ο χρόνος απόκρισης 1' ισχύει για Δευτέρα με Κυριακή 9.00-20.00

Η διαδικασία πιστοποίησης για την συσκευή Samsung Galaxy A32 στο 5G δίκτυο της WIND θα ολοκληρωθεί μέσα στο ερχόμενο χρονικό διάστημα.

Το πακέτο WIND ONE Unlimited Fiber 100 αποτελεί συνδυασμό των υπηρεσιών κινητής W Unlimited και σταθερής WIND Fiber 100, με επιπλέον οφέλη.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για νέα ενεργοποίηση κινητής (φορητότητα, μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο, νέα αριθμοδότηση) σε συνδυασμό με νέα ενεργοποίηση σταθερής (φορητότητα, νέα αριθμοδότηση) στο WIND ONE Unlimited πρόγραμμα, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

Στους τιμοκαταλόγους αναγράφονται οι ονομαστικές χρεώσεις και όχι οι χρεώσεις των τρεχουσών προσφορών. Οι χρεώσεις μετά τη λήξη των προσφορών διαμορφώνονται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.

Σε περιπτώσεις που η διαδικτυακή σύνδεση παρέχεται με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber-to-the-Home), ενημερώσου για τις προσφορές και τη δυνατότητα επιδότησης μέσω της Δράσης SFBB στο www.wind.gr.

Οι δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις αφορούν προορισμούς που ξεκινούν από 2 (π.χ. 210 7654321, 2310 654321 κλπ).

Όλες οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, τέλη σταθερής και τέλη κινητής.

Η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, η απόσταση από την υπαίθρια καμπίνα (ΚΑΦΑΟ) με την οποία συνδέεται η γραμμή, η ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, οι πιθανές παρεμβολές από γειτονικά δίκτυα, η ποιότητα και η ταχύτητα με την οποία προσφέρεται το ζητούμενο περιεχόμενο, τον τερματικό εξοπλισμό του συνδρομητή κ.α.. Στην περίπτωση των υπηρεσιών 100Mbps και 200Mbps, οι διακυμάνσεις είναι ελάχιστες. Για την ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, συνιστάται να γίνει ο έλεγχος της εσωτερικής καλωδίωσης του κτηρίου από τον πελάτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ταχυτήτων του τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Από την πλευρά της WIND καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της βέλτιστης ταχύτητας ανάλογα με την τεχνολογία και τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε γραμμής.