• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0
Hero Banner
μόνο με
34
τον μήνα

Συνδύασε WIND Double Play 50 Plus
με WIND VISION Family Pack

ΠΑΡΟΧΕΣ Η προσφορά ισχύει μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου

INTERNET

Έως 50Μbps

5 Mbps Upload

ΣΤΑΘΕΡΟ

Απεριόριστες

Αστικές & Υπεραστικές κλήσεις

300 Λεπτά

προς εθνικά κινητά

1.500 Λεπτά

προς WIND/Q κινητά

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κανάλια

Πάνω από 60 συνδρομητικά

Android TV

Πάνω από 7000 εφαρμογές

WIND VISION App

Εφαρμογή για smartphones/tablets

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Router

WIND VISION

Android TV αποκωδικοποιητής + Built in Chromecast

Πάρε τώρα την προσφορά σου!

Συμπλήρωσε τον αριθμό σου
για να σε καλέσουμε

Η τιμή ισχύει μόνο για νέες ενεργοποιήσεις σταθερής (φορητότητα, μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο, νέα αριθμοδότηση) με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου που θα πραγματοποιηθούν μέσω online shop. Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και φόρο Σταθερής Τηλεφωνίας 5%.

Σε περιπτώσεις που η διαδικτυακή σύνδεση παρέχεται με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber-to-the-Home), ενημερώσου για τις προσφορές και τη δυνατότητα επιδότησης μέσω της Δράσης SFBB στο www.wind.gr.

Οι παρεχόμενες ψηφιακές ευκολίες αναλυτικά στο www.wind.gr.

Οι δωρεάν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις αφορούν προορισμούς που ξεκινούν από 2 (π.χ. 210 7654321, 2310 654321 κλπ).

Μάθε περισσότερα για τον συνδυασμό του F2G/Mobile Broadband με τη Σταθερή στο www.wind.gr.

Η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, η απόσταση από την υπαίθρια καμπίνα (ΚΑΦΑΟ) με την οποία συνδέεται η γραμμή, η ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, οι πιθανές παρεμβολές από γειτονικά δίκτυα, η ποιότητα και η ταχύτητα με την οποία προσφέρεται το ζητούμενο περιεχόμενο, τον τερματικό εξοπλισμό του συνδρομητή κ.α.. Στην περίπτωση των υπηρεσιών 100Mbps και 200Mbps, οι διακυμάνσεις είναι ελάχιστες. Για την ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, συνιστάται να γίνει ο έλεγχος της εσωτερικής καλωδίωσης του κτηρίου από τον πελάτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ταχυτήτων του τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Από την πλευρά της WIND καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της βέλτιστης ταχύτητας ανάλογα με την τεχνολογία και τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε γραμμής.