• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Θες ασύλληπτες ταχύτητες Internet & απεριόριστη ομιλία;
Μπες στον κόσμο του
Μπες στον κόσμο του WIND Fiber!

ΣΤΑΘΕΡΟ

Απεριόριστη Ομιλία
προς όλους

Κινητά, αστικά
και υπεραστικά σταθερά

INTERNET

Έως 50Μbps

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Δωρεάν Εξοπλισμός Router

Ειδικά για τη Fiber γραμμή σου

Πάρε τώρα την προσφορά σου!

Συμπλήρωσε τον αριθμό σου
για να σε καλέσουμε

Επίλεξε την ώρα που θες να σε καλέσουμε
09:00-12:00 12:00-15:00 15:00-18:00 18:00-21:00

Οι ταχύτητες αφορoύν στην ονομαστική ταχύτητα των πακέτων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η προσφορά ισχύει για υφιστάμενους πελάτες κινητής (ιδιώτες) WIND χωρίς γραμμή σταθερής & προϋποθέτει ενεργοποίηση του προνομιακού προγράμματος WIND ONE 10GB Fiber 50 για 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

Η προσφορά ισχύει εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου Fiber στη διεύθυνση εγκατάστασης της γραμμής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα Fiber, μπορείς να ενημερωθείς και για άλλες προσφορές σταθερής που καλύπτονται για τη σύνδεση σου, συμπληρώνοντας το τηλέφωνό σου στη φόρμα επικοινωνίας σε αυτή τη σελίδα.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για νέα γραμμή σταθερής, συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου σε αυτή τη σελίδα για να σε καλέσουμε για προσωποποιημένη προσφορά.

Όλα τα προγράμματα σταθερής WIND Fiber παρέχουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και εθνικά κινητά.

Οι δωρεάν κλήσεις του προγράμματος αφορούν όλες τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις, δηλαδή τους γεωγραφικούς αριθμούς που ξεκινάνε από «2» (π.χ. 210 7654321, 2310 654321 κλπ).

Στους τιμοκαταλόγους αναγράφονται οι ονομαστικές χρεώσεις και όχι οι χρεώσεις των τρεχουσών προσφορών. Οι χρεώσεις μετά τη λήξη των προσφορών διαμορφώνονται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε τη μέγιστη ταχύτητα με βάση τη γραμμή του κάθε συνδρομητή. Ωστόσο, η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως μεταξύ άλλων η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, η απόσταση του σπιτιού από την καμπίνα που συνδέεται η γραμμή, η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού, καθώς και τον τερματικό εξοπλισμό (modem/router του πελάτη). Για τον έλεγχο της εσωτερικής καλωδίωσης του κτιρίου, συνιστάται επίσκεψη από ηλεκτρολόγο για τη διάγνωση & επιδιόρθωση προβλημάτων που εμποδίζουν την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ταχύτητας.


thank you icon

Λάβαμε τον αριθμό σου με επιτυχία!

Ένας εκπρόσωπος θα σε καλέσει από το ******200 σχετικά με την προσφορά αυτή.

more info icon Χρήσιμες συμβουλές

Για την ολοκλήρωση της αίτησης, βεβαιώσου ότι έχεις στη διάθεση σου:

  • Ταυτότητα
  • Τελευταίο λογαριασμό σταθερής (αν υπάρχει)
  • Λογαριασμό ΔΕΚΟ (συνήθως είναι λογαριασμός ρεύματος ή ύδρευσης)