• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Σύνδεσε ασύρματα το router

 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εγκατάστησε το router σου

Βήμα 1

Στερέωσε τη συσκευή σε όρθια θέση, χρησιμοποιώντας τη βάση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η χρήση της συσκευής σε άλλη θέση χωρίς τη χρήση της βάσης, μπορεί να προκαλέσει μειωμένη απόδοση ή βλάβη της συσκευής.

Βήμα 2

Σύνδεσε τη μία άκρη του ενός τηλεφωνικού καλωδίου (χρώματος γκρι) με μία ελεύθερη τηλεφωνική πρίζα και την άλλη άκρη του καλωδίου με το διαχωριστή (splitter) στη θύρα "LINE".

Βήμα 3

Στην υποδοχή "PHONE" του διαχωριστή (splitter) σύνδεσε την τηλεφωνική σου συσκευή (ή το ISDN Network Terminal σε περίπτωση ISDN γραμμής) χρησιμοποιώντας το τηλεφωνικό καλώδιο της συσκευής.

Βήμα 4

Σύνδεσε τη μία άκρη του άλλου τηλεφωνικού καλωδίου (χρώματος γκρι) με τη θύρα “DSL” του router (έχοντας αφαιρέσει το υλικό συσκευασίας) και την άλλη άκρη με το διαχωριστή στη θύρα "MODEM".

Βήμα 5

Αν συνδέεσαι μόνο ασύρματα μέσω tablet, smartphone κλπ. προχώρησε στο Βήμα 6. Αλλιώς σύνδεσε τη μία άκρη του κίτρινου Ethernet καλωδίου με την Ethernet θύρα στην πίσω ή πλαϊνή πλευρά του υπολογιστή και την άλλη άκρη σε μία από τις 4 Ethernet θύρες (με κίτρινο χρώμα) του router.

Βήμα 6

Σύνδεσε το τροφοδοτικό με το router στη θύρα "POWER" και στην πρίζα του ρεύματος. Για ασφαλή λειτουργία, μην χρησιμοποιείς ποτέ άλλο τροφοδοτικό από αυτό που περιέχεται στη συσκευασία.
Η συνδεσμολογία φαίνεται παρακάτω:

Βήμα 7

Πίεσε το κουμπί στην πλαϊνή πλευρά του router (On/Off) για να ανοίξει το router.

Βήμα 8

Έλεγξε τις φωτεινές ενδείξεις στον πίνακα ενδείξεων ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα.
Η ένδειξη –τροφοδοσία ρεύματος– στον πίνακα ενδείξεων θα είναι πράσινη και σταθερή, μία από τις 4 αριθμημένες ενδείξεις (αν χρησιμοποιείτε ενσύρματη σύνδεση) –σύνδεση υπολογιστή/router– θα είναι πράσινη, η ένδειξη –VDSL σύνδεση θα είναι πράσινη και σταθερή, η ένδειξη –πρόσβαση στο Internet– θα είναι πράσινη και η ένδειξη –ενεργό ασύρματο δίκτυο– θα είναι πράσινη.

Αν οι φωτεινές ενδείξεις είναι διαφορετικές, ενδέχεται να χρειάζεται ρύθμιση του router.

Πλέον σερφάρεις στο Internet!

Επιπλέον downloads

Δήλωση Συμμόρφωσης Πληροφορίες Κατασκευαστή

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ;

Επικοινώνησε με την τεχνική ομάδα WIND εδώ.