• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Σύνδεσε ασύρματα το router

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εγκατάστησε το router σου

Βήμα 1

Βρες το ιδανικό σηµείο για το router σου. Για την καλύτερη απόδοσή του, διάλεξε ένα ανοιχτό σηµείο για να µπορεί να αερίζεται, µακριά από υγρασία, σε απόσταση από άλλες συσκευές (υπολογιστές, τηλέφωνα, ραδιόφωνα, θερµαντικά σώµατα, κ.λπ.) και χωρίς απευθείας έκθεση στον ήλιο. ∆ίπλα στο router θα πρέπει να υπάρχει πρίζα ρεύµατος και πρίζα τηλεφώνου ή οπτικής ίνας.

Βήμα 2

i. Σύνδεσε τη µία άκρη ενός γκρι τηλεφωνικού καλωδίου µε τη θύρα "LINE" του splitter και την άλλη µε την κεντρική τηλεφωνική πρίζα.
ii. Σύνδεσε τη µία άκρη ενός γκρι τηλεφωνικού καλωδίου µε τη θύρα “DSL“ του router και την άλλη µε τη θύρα "MODEM" του splitter.
iii. Σύνδεσε το καλώδιο τροφοδοσίας στο router και στην πρίζα ρεύµατος και πάτησε το κουµπί On/Off στην πλαϊνή πλευρά του router, για να το ανοίξεις.

Βήμα 3

  • Για να συνδεθείς ενσύρµατα, απλά σύνδεσε τη µία άκρη του κίτρινου καλωδίου Ethernet στη θύρα Ethernet του υπολογιστή σου και την άλλη άκρη του καλωδίου σε µία οποιαδήποτε από τις 4 θύρες Ethernet κίτρινου χρώµατος του router.
  • Για να συνδεθείς ασύρµατα, ψάξε από τον υπολογιστή σου για τα διαθέσιµα ασύρµατα δίκτυα. Επίλεξε το διαθέσιµο ασύρµατο δίκτυο µε το "Network Name" που θα βρεις στο κάτω µέρος του router, και πληκτρολόγησε αντίστοιχα το κλειδί πρόσβασης "Wireless Key". Το όνοµα ασύρµατου δικτύου είναι της µορφής "WIND_2.4G_######".
  • Για να συνδεθείς ασύρµατα µέσω WPS πάτησε το κουµπί «WPS» στην πλαϊνή πλευρά του router για µερικά δευτερόλεπτα. Μέσα στα επόµενα 5 λεπτά θα έχεις συνδεθεί ασύρµατα σύµφωνα µε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Βήμα 4

A. Απλή τηλεφωνική γραµµή (i) ή ISDN γραµµή (ii):
i. Σύνδεσε την τηλεφωνική συσκευή σου στην υποδοχή PHONE του splitter.
ii. Σύνδεσε την υποδοχή PHONE του splitter µε την θύρα U του ISDN Network Terminal, και σύνδεσε σε αυτό τις τηλεφωνικές σου συσκευές.

Εάν στη συσκευή σου ακούγεται τόνος, µόλις ολοκλήρωσες την εγκατάσταση του router σου. Εάν δεν ακούγεται τόνος, πήγαινε στο βήµα 4.B.

Β. Αποσύνδεσε την τηλεφωνική σου συσκευή από την υποδοχή PHONE του splitter και σύνδεσέ τη στην πράσινη θύρα του router. Την πρώτη φορά που θα τη συνδέσεις, ίσως χρειαστούν µερικά λεπτά µέχρι να ανάψει η πράσινη ένδειξη τηλεφώνου του router, για να µπορείς να τη χρησιµοποιήσεις. Μπορείς να συνδέσεις µέχρι 2 τηλεφωνικές συσκευές στις δύο πράσινες θύρες του router, όµως αν χρησιµοποιείς ασύρµατες τηλεφωνικές συσκευές (π.χ. DECT), θυµήσου να είναι συνδεδεµένες και στην πρίζα ρεύµατος.

Ενδείξεις router

Οποιαδήποτε στιγµή µπορείς να ελέγχεις τη σωστή λειτουργία του router µέσω των φωτεινών ενδείξεων. Οι πράσινες ενδείξεις αποτυπώνουν την ορθή κατάσταση της κάθε λειτουργίας:

Μόλις ολοκλήρωσες την εγκατάσταση του νέου σου router!

Επιπλέον downloads

Πληροφορίες Κατασκευαστή Δήλωση Συμμόρφωσης

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ;

Επικοινώνησε με την τεχνική ομάδα WIND εδώ.