• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Υποστήριξη SimpleFi On the go

Το SimpleFi On the go Internet δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Προμηθεύσου, λοιπόν, τον απαραίτητο εξοπλισμό και ετοιμάσου για σερφάρισμα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα!

 

Τι χρειάζεσαι:

  • Laptop ή σταθερό υπολογιστή ή tablet PC (σε περίπτωση που επιλέξεις το προιόν που περιέχει μόνο τη SIM κάρτα, χωρίς το USB modem stick) με περιβάλλον Windows XP (ή νεώτερο) ή Apple MAC OS X (ή νεώτερο) με τουλάχιστον 100 MB ελεύθερο χώρο δίσκου και RAM 128 MB, θύρα USB (για το USB modem stick) Microsoft® Internet Explorer 6 ή νεώτερη έκδοση.
  • Κάρτα SIM που σου παρέχεται από τη WIND με τη σύνδεσή σου σε κάποιο από τα προιόντα SimpleFi On the go
  • Το συνοδευτικό λογισμικό που παρέχεται μαζί με τη σύνδεση SimpleFi On the go. Η εγκατάσταση του λογισμικού ξεκινάει αυτόματα με την πρώτη σύνδεση της κάρτας SIM σου.

Ταχύτητες

Η ταχύτητα της ασύρματης πρόσβασης στο Internet μέσω των προϊόντων SimpleFi On the go είναι συγκρίσιμη με αυτή της σταθερής γραμμής τηλεφώνου, καθώς τα προϊόντα WIND SimpleFi On the go συνδέονται με το δίκτυο 3G Broadband (3G/HSPA) της WIND, με ταχύτητα που φτάνει τα 42Mbps(στα σημεία όπου έχει γίνει αναβάθμιση δικτύου). Εάν δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου 3G, η σύνδεση γίνεται μέσω του GPRS δικτύου με ταχύτητα έως 45 Kbps.

Τρόπος χρέωσης

Η χρέωση της υπηρεσίας WIND SimpleFi On the go γίνεται με ογκοχρέωση ή χρονοχρέωση, δηλαδή, ανάλογα με τον όγκο πληροφοριών που λαμβάνονται/αποστέλλονται ή με το πόση ώρα είσαι συνδεμένος, στην περίπτωση της χρονοχρέωσης.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει παρατηρηθεί απόκλιση της ένδειξης του μετρητή χρήσης της εφαρμογής της υπηρεσίας σε σχέση με τον μηνιαίο λογαριασμό, κάτι που οφείλεται στην αυτόματη σύνδεση στο Internet των διαφόρων εγκατεστημένων εφαρμογών (όπως το λειτουργικό σύστημα, antivirus κ.λπ.) για διαδικασίες ενημέρωσης. Επειδή η εφαρμογή δεν είναι ενεργή, έχει ως αποτέλεσμα ο μετρητής χρήσης να μην μπορεί να καταγράψει τη συγκεκριμένη κίνηση που πραγματοποιείται σε τέτοιες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση, η πραγματική κίνηση που καταναλώνεται εμφανίζεται στον λογαριασμό που εκδίδει η WIND