• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Υπηρεσία Mobile Internet Daily

Με το Mobile Internet Daily έχεις Internet στο κινητό σου μόνο με €1,51/μέρα!

Το Mobile Internet Daily είναι ιδανικό για να έχεις Internet στο κινητό σου μόνο με €1,51 την ημέρα.
Το 1,51€ σου δίνει 50 ΜΒ ανά ημέρα χρήσης, ώστε όποτε επιθυμείς να βλέπεις τις αγαπημένες σου ιστοσελίδες και τα e-mail σου, να χρησιμοποιείς εφαρμογές και να είσαι σε επαφή με τους δικούς σου!

Απόλαυσε την εμπειρία του Mobile Internet Daily!

Mηνιαία χρέωση
Χρέωση 1,51€ /50ΜΒ (ανά ημέρα χρήσης)
 
Προσφερόμενα MB 50
 
Χρέωση μετά τα προσφερόμενα MB 1,51€ /50ΜΒ (ανά ημέρα χρήσης)

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.
Η χρέωση του 1,51€ δεν ισχύει κατά την Περιαγωγή.

Το Mobile Internet Daily δημιουργήθηκε από τη WIND για 'σένα που δεν έχεις επιλέξει πρόγραμμα με ενσωματωμένη χρήση Internet ή πρόσθετη υπηρεσία Mobile Internet και σου προσφέρει μία μόνο χρέωση!

Γνώρισε τα πλεονεκτήματα του Mobile Internet Daily:

  • Ξεκάθαρες χρεώσεις, αφού η χρέωση για τη χρήση Internet από το κινητό γινόταν ανά KB και σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του εκάστοτε προγράμματος.
  • Έλεγχος του λογαριασμού σου, καθώς χρεώνεσαι μόνο όταν κάνεις χρήση Internet και ενημερώνεσαι για την χρέωσή σου κάθε μέρα, μέσω ενημερωτικού SMS.
ΧΡΕΩΣΕΙΣ/ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
  • Με την πρώτη είσοδο από το κινητό σου σε κάποια σελίδα Internet, ενεργοποιείται το Mobile Internet Daily, ξεκινά η χρέωση του €1,51 και εξασφαλίζεις έτσι 50ΜΒ για πλοήγηση στο Internet έως τις 4 π.μ. για συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες εκτός WIND To All, και εταιρικούς).
  • Για Καρτοκινητή / καρτοσύνδεση και WIND to ALL χωρίς ενσωματωμένη χρήση internet η αντίστοιχη χρέωση είναι 1,01€ για 20 ΜΒ ανά ημέρα χρήσης
  • Σε περίπτωση που ξεπεράσεις τα 50MB εντός ημέρας χρήσης, δεν σταματάει η δυνατότητα πλοήγησής σου στο Internet, καθώς με άλλο €1,51 έχεις επιπλέον 50ΜΒ!
  • Όταν καταναλωθούν τα 50ΜΒ θα ενημερωθείς σε μία ημέρα.
 

Συμβουλή: Τα 50ΜΒ είναι αρκετά για μία μέρα. Το Mobile Internet Daily είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση Internet, π.χ. για αναζήτηση στο Google, πλοήγηση στο Internet, Facebook, Twitter, Pinterest, αναζήτηση ενός χάρτη κ.τ.λ.. Στις περιπτώσεις αυτές, και δεδομένου ότι η χρήση γίνεται από κινητή συσκευή, τα 50ΜΒ επαρκούν για τους περισσότερους χρήστες.

Μερικά παραδείγματα χρήσης:

  • Αν κάνεις χρήση Internet μόνο μία ημέρα και δεν ξεπεράσεις τα 50MB θα χρεωθείς μόνο €1,51.
  • Αν κάνεις χρήση Internet για τρεις ημέρες και κάθε ημέρα χρήσης δεν ξεπεράσεις τα 50ΜΒ θα χρεωθείς συνολικά €4,53, δηλαδή, €1,51 για κάθε ημέρα.
  • Αν ξεπεράσεις τα 50ΜΒ χρήσης μέσα στην ίδια ημέρα, μπορείς να συνεχίσεις με χρέωση ακόμη €1,51, για επιπλέον 50ΜΒ στην ίδια ημέρα.  

Σημαντική σημείωση

Αν κάνεις χρήση συσκευής Smartphone, ενδέχεται, λόγω των εφαρμογών που διαθέτουν τα λογισμικά των συσκευών αυτών, να αποκτούν οι συσκευές πρόσβαση στο Internet αυτόματα και χωρίς να το επιλέξεις. Έτσι, αν κάνεις μεγαλύτερη χρήση Internet είναι προτιμότερο να ενεργοποιήσεις ένα πρόγραμμα χρήσης δεδομένων.

Η υπηρεσία Mobile Internet είναι ενεργοποιημένη αυτόµατα και χωρίς κόστος ενεργοποίησης σε όλα τα προγράµµατα που δεν περιλαμβάνουν ενσωματωμένη χρήση υπηρεσιών δεδομένων. Εάν επιθυµείς την απενεργοποίηση της υπηρεσίας επικοινωνήστε µε το Τµ. Εξ/σης Πελατών καλώντας δωρεάν από κινητό WIND στο 1231.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ εδώ.