• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Παγκόσμια Κάλυψη - Διαθέσιμα Δίκτυα

Επικοινωνείς όπου κι αν βρίσκεσαι!

Οι πιο προηγμένες υπηρεσίες Περιαγωγής, σε συνεργασία με δίκτυα του εξωτερικού, για να επικοινωνείς όπου κι αν βρίσκεσαι!


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Αν ταξιδεύεις στα διεθνή χωρικά ύδατα όπου δεν υπάρχει διαθέσιμη GSM κάλυψη (Αδριατική, Ατλαντικός, Βαλτική, Βόρεια Θάλασσα, Καραϊβική, Μεσόγειο κ.α.) υπάρχει πιθανότητα να συνδεθείς δορυφορικά μέσω συνεργαζόμενων δικτύων.
  • H WIND, σε συνεργασία με τα δίκτυα Aeromobile και OnAir, σε βοηθά να διατηρήσεις την επαφή με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σου, ακόμα και όταν βρίσκεσαι σε πτήση. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ή να δέχεσαι κλήσεις και SMS χρησιμοποιώντας το κινητό σου τηλέφωνο, εξίσου εύκολα όπως όταν είσαι στο έδαφος! Μην ξεχνάς, όμως, ότι παραμένει παραβίαση των κανονισμών ασφάλειας πτήσεων και μπορεί να είναι επισφαλές αν προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου σε ένα αεροσκάφος που δεν είναι εγκατεστημένο με τα παραπάνω συστήματα ή κάποια παρόμοια.
  • Στις χώρες Αιθιοπία, Αϊτή, Βολιβία, Βρετανικές Παρθένες Νήσοι, Γαλλική Πολυνησία, Γκαμπόν, Γουινέα, Γουατεμάλα, Ελ Σαλβαδόρ, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Κίνα, Λάος, Λιβερία, Λιβύη, Μακάο, Μαλάουι, Μάλι, Μαυριτανία, Μογγολία, Μοζαμβίκη, Μπαχάμες, Μπενίν, Μποτσουάνα, Μπουρκίνα Φάσο, Μπουρούντι, Νεπάλ, Νικαράγουα, Νίγηρας, Παπούα Νέα Γουινέα, Σουαζιλάνδη, Τατζικιστάν, Τσαντ, Τόγκο, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Φίτζι και Χιλή η υπηρεσία εξερχομένων κλήσεων είναι διαθέσιμη μόνο για εταιρικούς πελάτες.
  • Η WIND έχει συνεργασία με δίκτυα που είναι συχνότητας IDEN. Για να συνδεθείς με δίκτυο που εκπέμπει σε αυτή τη συχνότητα χρειάζεσαι ειδική συσκευή.