• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Προσωπικός Τηλεφωνητής & Προώθηση Κλήσεων στο Εξωτερικό

Άκουσε τα μηνύματα σου, ενώ είσαι εκτός!

Χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση προσωπικού τηλεφωνητή όταν βρίσκεσαι στο Eξωτερικό

Για να ακούσεις τα μηνύματα σου, ενώ βρίσκεσαι στο εξωτερικό, θα πρέπει να καλέσεις στο +30 693 560 1222 από το κινητό σου ή άλλο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ηχογραφημένες οδηγίες, θα πρέπει να εισάγεις τον αριθμό του κινητού σου, να πληκτρολογήσεις αστερίσκο (*) και ξανά αστερίσκο (*) και τέλος να εισάγεις τον κωδικό PIN του τηλεφωνητή σου. Πριν αναχωρήσεις για το εξωτερικό θα πρέπει να αλλάξεις τον κωδικός εισόδου (PIN) του τηλεφωνητή σου, ορίζοντας τον δικό σου 4ψήφιο κωδικός εισόδου. Για να αλλάξεις τον κωδικό εισόδου κάλεσε στο 1222, όσο βρίσκεσαι στην Ελλάδα, και ακολούθησε τις ηχογραφημένες οδηγίες. Ο αρχικός κωδικός που θα σου ζητηθεί είναι το 1111.

Οι χρεώσεις Περιαγωγής ισχύουν κανονικά για την χρήση του τηλεφωνητή στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, όταν σου αφήσουν κάποιο μήνυμα στον τηλεφωνητή, χρεώνεσαι για όλη τη διάρκεια της εισερχόμενης κλήσης, με εξαίρεση τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου η λήψη φωνητικού μηνύματος στον τηλεφωνητή κατά την Περιαγωγή είναι δωρεάν.

Επίσης, όταν καλείς τον τηλεφωνητή σου για να λάβεις αυτό το μήνυμα, χρεώνεσαι για όλη τη διάρκεια ακρόασης (εξερχόμενη κλήση Περιαγωγής από τη χώρα που βρίσκεσαι προς Ελλάδα).

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
  • Η δυνατότητα χρήσης παρέχεται εφόσον είσαι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία προσωπικού τηλεφωνητή.
  • Σε κάποια από τα συνεργαζόμενα δίκτυα του εξωτερικού, μέσω της υπηρεσίας "σύντομων κωδικών πρόσβασης", μπορείς κατά τη διάρκεια της παραμονής σου, να καλέσεις απευθείας από το κινητό σου το 122, για να ακούσεις τα μηνύματα του τηλεφωνητή σου.
  • Οι υπηρεσίες προώθησης κλήσεων σε Περιαγωγή, όπως και η ειδοποίηση κλήσεων, χρεώνονται ως διεθνείς κλήσεις Περιαγωγής και για την αποφυγή ανεπιθύμητων χρεώσεων προτείνεται η απενεργοποίηση τους πριν το ταξίδι σου στο εξωτερικό.