• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Τα πάντα για την Περιαγωγή στις παραμεθόριες περιοχές!

Ενημερώσου για το δίκτυό σου!

Παρατηρείς ότι το κινητό σου συνδέεται σε ξένο δίκτυο ενώ βρίσκεσαι στην Ελλάδα;

Όταν ταξιδεύεις σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στα σύνορα (περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, νησιά Ιονίου, Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα), υπάρχει πιθανότητα να δικτυωθείς με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας γειτονικής χώρας.

Αυτό συμβαίνει εφόσον η υπηρεσία περιαγωγής είναι ενεργοποιημένη και η «επιλογή δικτύου» στο μενού της συσκευή σου είναι στην ένδειξη «αυτόματη».

Η σύνδεση με τα δίκτυα αυτά θα έχει ως αποτέλεσμα να χρεωθείς σύμφωνα με τις εκάστοτε χρεώσεις διεθνούς περιαγωγής. Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις:

Πριν χρησιμοποιήσεις το κινητό σου φρόντισε να διαπιστώσεις ότι δεν βρίσκεσαι σε περιαγωγή, επιβεβαιώνοντας ότι στην οθόνη της συσκευής σου εμφανίζεται το δίκτυο της WIND Ελλάς.

Αν στην οθόνη του κινητού σου δεν εμφανίζεται η ένδειξη WIND GR (TIM GR, TELESTET, H STET, GR STET, GR TELESTET ή 202 10) τότε μέσα από το μενού «ρυθμίσεις» της συσκευής σου, πήγαινε στην «επιλογή δικτύου» και επίλεξε χειροκίνητα το δίκτυο της WIND.

Έτσι θα απολαμβάνεις απεριόριστα τις υπηρεσίες του δικού σου Δικτύου!

Εναλλακτικά, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 1260 (με χρέωση) ή στο 1277 (από εταιρικό κινητό WIND χωρίς χρέωση) αν είσαι εταιρικός πελάτης και να ζητήσεις απενεργοποίηση της υπηρεσίας Περιαγωγής όταν βρίσκεσαι στις περιοχές αυτές.