• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0
Συμβόλαιο Όλα σε 1

Σταθερή & Internet με καρτοκινητό F2G ή/και Mobile Broadband

Συνδύασε το F2G καρτοκινητό σου ή/και μία προπληρωμένη κάρτα Mobile Broadband με τη συνδυαστική προσφορά WIND triple play ή με ένα πρόγραμμα Internet & Σταθερής και κέρδισε:

  • 120 λεπτά δωρεάν προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό ή/και

ή/και

  • 1GB στο Mobile Broadband, κάθε μήνα χωρίς ανανέωση

1. Πώς συνδυάζονται;

Μπορείς να το ζητήσεις με κάθε νέα αίτηση της συνδυαστικής προσφοράς WIND Triple Play ή ενός προγράμματος Internet & Σταθερής.

Αν είσαι ήδη συνδρομητής της συνδυαστικής προσφοράς WIND triple play ή ενός προγράμματος Internet & Σταθερής, επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα WIND. Ισχύει για νέα αλλά και υφιστάμενη σύνδεση καρτοκινητής F2G ή /και Mobile Broadband.

 

2. Με ποιες συνδυαστικές προσφορές και προγράμματα συνδυάζονται;

  • Η προσφορά του F2G συνδυάζεται με τη συνδυαστική προσφορά WIND triple play ή με σύνδεση σε ένα από τα προγράμματο Internet & Σταθερής.
  • Η προσφορά του Mobile Broadband συνδυάζεται με τη συνδυαστική προσφορά WIND triple play ή με σύνδεση σε ένα από τα προγράμματα Internet & Σταθερή

3. Για πόσο ισχύει η προσφορά;

Για όσο διάστημα είναι ενεργή η γραμμή της σταθερής. Τα δωρεάν λεπτά αποδίδονται κάθε μήνα στο F2G καρτοκινητό σου και τα MB στην προπληρωμένη κάρτα Mobile Broadband εφόσον πληρούνται οι βασικοί όροι καρτοκινητής. Πιθανά υπόλοιπα δεν μεταφέρονται σε επόμενη περίοδο χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την προφορά στο καρτοκινητό F2G πάτησε εδώ.

Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;