• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Υπηρεσίες Ομιλίας WIND to ALL & W

Θες να μιλάς περισσότερο; Καν’ το οικονομικά!

Είναι η οικογένεια και οι φίλοι σου στην WIND και θέλεις να τους μιλάς περισσότερο χωρίς να έχεις το άγχος για το τι κοστίζει;

Για χρήστες με αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας προς WIND και Q υπάρχει το πακέτο 1500’ προς WIND & Q

1500' προς WIND/Q
Μηνιαίο πάγιο 5,03€
Λεπτά ομιλίας προς WIND και Q 1500

Για να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το πακέτο κάλεσε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 1260 από το κινητό σου, επισκέψου ένα κατάστημα WIND, στείλε δωρεάν SMS στο 1202 με την εντολή «1500 ΝΑΙ» ή ενεργοποίησέ το μέσω myWIND.

Και μην ξεχνάς, θα λαμβάνεις δωρεάν ειδοποίηση με SMS όταν θα υπολείπονται λιγότερα από 100 λεπτά για να εξαντληθεί ο προσφέρομενος χρόνος ομιλίας του πακέτου.

Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή έχεις και ο ίδιος τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι για το διαθέσιμο υπόλοιπο τους με μία δωρεάν κλήση στο 1270.ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
  • Ο τρόπος χρέωσης των κλήσεων εντός των δωρεάν λεπτών του πακέτου είναι ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση τo 1 λεπτό.
  • Σε περίπτωση υπέρβασης των ενσωματωμένων λεπτών ομιλίας του πακέτου η χρέωση είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε προγράμματος.
  • Η κατανάλωση των ενσωματωμένων λεπτών του πακέτου ισχύει για τη χρονική περίοδο του μήνα τιμολόγησης. Για την περίοδο από την ημερομηνία ενεργοποίησης του πακέτου έως την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού, ο συνδρομητής απολαμβάνει ολόκληρη τη χρήση του πακέτου.
  • Τα υπολειπόμενα λεπτά της ενσωματωμένης χρήσης του πακέτου που δεν έχουν καταναλωθεί εντός του μήνα τιμολόγησης δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα.