• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Πρόγραμμα Επιβράβευσης WIND Bonus

Για να μην παίρνεις μόνο όσα αγοράζεις!

Η Wind ολοκληρώνει τον κύκλο της ως συνεργάτης του προγράμματος Bonus της Alpha Bank

Η WIND ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας της με το Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank από την 01/06/2020. Από τη δημιουργία του προγράμματος το 2009, η WIND σε συνεργασία με την Alpha Bank διέγραψαν μία αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο των προγραμμάτων πιστότητας παρέχοντας στους συνδρομητές τους πλούσια δώρα σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι κάτοχοι της κάρτας WIND Bonus Visa, θα ενημερωθούν σύντομα από την Alpha Bank αναλυτικά σχετικά με τις αλλαγές στις παροχές του προγράμματος Bonus.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του προγράμματος WIND Bonus για τη χρόνια αφοσίωση και προτίμησή τους και υποσχόμαστε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και προνόμια στο (άμεσο) μέλλον!

Να σημειωθεί ότι η Alpha Bank, βάσει της συμβατικής της υποχρέωσης, θα ενημερώσει τους κατόχους ανοιχτών καρτών WIND BONUS VISA σχετικά με την αντικατάσταση της κάρτας συνεργασίας μέσω του μηνιαίου εκκαθαριστικού σημειώματος δύο μήνες πριν την αποστολή της νέας κάρτας τους, καθώς και με email λίγες ημέρες πριν την παραλαβή της. Εκτιμάται ότι αυτό θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο. Η νέα κάρτα αποτελεί συνέχεια της παλιάς και η χρήση της διέπεται από τους ίδιους Όρους που ισχύουν για την WIND BONUS VISA. Οι Όροι Συμβάσεως Πιστωτικών καρτών είναι αναρτημένοι στο www.alpha.gr/cards (Ενότητα «Πιστωτικές Κάρτες»). Η ενεργοποίηση της νέας κάρτας συνεπάγεται την έμπρακτη αποδοχή τους. Τυχόν χρεωστικό υπόλοιπο της κάρτας, τρέχουσες συναλλαγές, καθώς και εκκρεμείς δόσεις θα μεταφερθούν αυτόματα στον λογαριασμό της νέας κάρτας, μετά την ενεργοποίησή της ή μετά την παρέλευση των τριών μηνών από την έκδοσή της, σε περίπτωση μη ενεργοποίησης.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της Εξυπηρέτησης Πελατών Alpha Bank ακολουθούν:
Τηλ.: 210 326 0000, Fax: 210 326 3401
Ε-mail: CustomerService@alpha.gr