• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
 • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Κώδικας Δεοντολογίας της WIND Ελλάς

Κώδικας Δεοντολογίας της WIND Ελλάς

Η WIND Ελλάς δημιούργησε και λειτουργεί  τον «Κώδικα Δεοντολογίας της WIND Ελλάς».

Ο σκοπός της WIND Ελλάς σχετικά με την λειτουργία του Κώδικα Δεοντολογίας είναι να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο σύμφωνα με τις αρχές της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και της επαγγελματικής δεοντολογίας, έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους εργαζόμενους να λάβουν γνώση των κανόνων και των αρχών ορθής πρακτικής και της ηθικής που υιοθετούνται από την εταιρεία και καθορίζουν τις σχέσεις τόσο μεταξύ των εργαζομένων στην εταιρεία όσο και με οποιοδήποτε τρίτο μέρος έρχονται σε επαφή στα πλαίσια της εργασίας τους και των αρμοδιοτήτων τους.

Για τις όποιες τυχόν απορίες, προβληματισμούς και ερωτήσεις σχετικά με εκείνες  τις συμπεριφορές που έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές που αναφέρονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της WIND Ελλάς, η Εταιρεία έχει δημιουργήσει και είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο την Αναφορά Αντιδεοντολογικών Πρακτικών. Η Πολιτική Αναφοράς Αντιδεοντολογικών Πρακτικών αποτελεί μέρος του Κώδικα Δεοντολογίας της WIND Ελλάς.

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις καταγγελίες σχετικές με τον Κώδικα Δεοντολογίας της WIND Ελλάς υπάρχουν οι εξής τρόποι επικοινωνίας:

 • Μπορείς να αποστείλεις email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο codeofconduct@wind.gr.
 • Εάν επιθυμείς να παραμείνεις ανώνυμος μπορείς να συμπληρώσετε την Αναφορά Αντιδεοντολογικών Πρακτικών. Για να συμπληρώσεις και να αποστείλεις την σχετική φόρμα επικοινωνίας πάτησε εδώ     
 • Μπορείς να αποστείλεις επιστολή στην Ταχυδρομική Θυρίδα:
  WIND Ελλάς
  ΤΘ 61336
  151 04 Μαρούσι
  Αθήνα, Ελλάδα
Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;