• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Δελτία Τύπου

Δελτία τύπου WIND

Έτος:
Ψηφιακός Γονέας, ένας απαραίτητος ρόλος!

07/02/2017

Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2017. Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και η συνεχώς αυξανόμενη χρήση του Internet από παιδιά και εφήβους, δίνει στους γονείς έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του Ψηφιακού Γονέα, του γονέα που ενημερώνεται εγκαίρως ο ίδιος για τους κινδύνους που εγκυμονεί το διαδίκτυο και φροντίζει να εκπαιδεύσει αλλά και να προστατεύσει το παιδί του με προληπτικά μέτρα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυνατότητες ολόκληρου τμήματος marketing μόνο μέσα από ένα web-app από τη WIND!

24/01/2017

Αθήνα 24 Ιανουάριου 2017. Τη νέα υπηρεσία έξυπνης επικοινωνίας και διαχείρισης πελατολογίου WIND Marketapp έχουν από σήμερα στη διάθεσή τους οι επαγγελματίες και εταιρικοί πελάτες WIND. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4G Sales με Super τιμές και ΔΩΡΟ Smartwatch στα καταστήματα WIND

19/01/2017

Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2017. Αγαπημένα 4G Smartphones με μοναδικές εκπτώσεις και πολλά απίθανα δώρα μπορούν να βρουν οι καταναλωτές σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας WIND. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

WIND δίκτυο για κάθε καιρό!

18/01/2017

Αθήνα 17 Ιανουαρίου 2017. Περισσότερα από 1500 έκτακτα περιστατικά διαχειρίστηκαν επιτυχώς οι τεχνικοί δικτύου προκειμένου να αποκαταστήσουν την επικοινωνία σε περιοχές της χώρας που πληγήκαν από τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία του τελευταίου μήνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ευχές για Χρόνια Πολλά μέσω του Δικτύου 4G της WIND

04/01/2017