Συνεργασία τεχνολογικής κορυφής από τη WIND και το F2G με τη Xiaomi

12/11/2019

Η τεχνολογία στα καλύτερά της από τη Xiaomi και τους Flames2Go διαγωνισμούς  

Αθήνα12 Νοεμβρίου 2019Κάθε μήνα κάτι νέο έρχεται στο Flames2Go για να εμπλουτίσει την εμπειρία των συνδρομητών του F2GΑπό τον Νοέμβριο και για τους επόμενους 2 μήνες «θα βρέχει» μοναδικά tech δώρα από την Xiaomii και το Flames2Go μέσα από μια πληθώρα διαγωνισμών! Πάνω από 10νικητές θα  μυηθούν στον κόσμο της τεχνολογίας με τη Xiaomi με δώρα SmartphoneRobot Vaccumm Cleaners και Ηλεκτρικά Scooter! 

Κάθε μέρα ένας νικητής θα κερδίζει το νέο smartphoneRedmi 8A8πύρηνο, με οθόνη 6.2’’, μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh αλλά και το νέο σχεδιασμό Aura Wave της συσκευής, πρόκειται για το απόλυτο smartphone από τη Xiaomi. 

Κάθε βδομάδα το Flames2Go και η Xiaomi δίνουν τη δυνατότητα σε ένα συνδρομητή να καθαρίζει το σπίτι του με τον πιο smart τρόπο. Το Mi Robot Vaccum Cleaner, με έξυπνο σχεδιασμό διαδρομής, με απομακρυσμένο έλεγχο μέσω application και με σύστημα διεύθυνσης με laser θα λύσει τα χέρια των τυχερών νικητών. 

Τέλοςένας τυχερός συνδρομητής θα μπορεί να μετακινείται στην πόλη με τον πιο ασφαλή και έξυπνο τρόπο. Με αυτονομία 45km, 3 λειτουργίες κίνησης και διπλό σύστημα πέδησης, το Mi Electric Scooter Pro είναι η λύση που θα κάνει τον υπερτυχερό να αποχωριστεί το αμάξι του. 

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη, το F2G εμπλουτίζει καθημερινά τους διαγωνισμούς και τα δώρα που προσφέρει, ψάχνοντας τον ιδανικότερο τρόπο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των συνδρομητών της. Η συνεργασία με την Xiaomi θα μπορέσει να δώσει στους συνδρομητές την ευκαιρία να κερδίσουν καινοτόμα δώρα που θα τους φέρουν πιο κοντά στην εξέλιξη της τεχνολογίας.  

Το Κυνήγι των Flames συνεχίζεται μέσα από το myF2G app, διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές αλλά και online. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.wind.gr/gr/f2g/.