• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

3G Δίκτυο

WIND 3G δίκτυο!

Η WIND εκσυγχρονίζει το δίκτυό της με μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Το πλάνο της WIND για την πενταετία 2015-2020 προβλέπει επενδύσεις άνω των 500€ εκατ., κυρίως για υποδομές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αλλά και για είσοδο στις υπηρεσίες περιεχομένου. Οι υποδομές της κινητής αφορούν κυρίως τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του ραδιοδικτύου, ένα έργο που συνεχίζει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών πανευρωπαϊκά.

Έτσι η WIND χτίζει ένα από τα πιο σύγχρονα ασύρματα δίκτυα στην Ευρώπη, έχοντας ήδη 98% πληθυσμιακή κάλυψη στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με ταχύτητες έως 8 φορές υψηλότερες συγκριτικά με πριν την αναβάθμιση!
 

Ο εκσυγχρονισμός του δικτύου WIND δεν σταματάει όμως εκεί. Παράλληλα με την αναβάθμιση του δικτύου κεραιών και σταθμών βάσης, η WIND εκσυγχρονίζει και το μικροκυματικό δίκτυο σύνδεσης, το IP δίκτυο κορμού αλλά και ολόκληρη την υφιστάμενη υποδομή 2G & 3G, ώστε να δημιουργήσει ένα All IP δίκτυο από άκρη σε άκρη, που θα εξυπηρετεί και την πιο απαιτητική χρήση Mobile Internet. Με αυτό τον τρόπο, το δίκτυο της WIND καθίσταται έτοιμο να υποστηρίξει και τις νέες τεχνολογίες (4η γενιά – 4G) με ελάχιστες απαιτούμενες προσθήκες σε αυτό.

Ζήσε την εμπειρία του Mobile Internet στο 3G δίκτυο της WIND!

Με το νέο ανανεωμένο 3G δίκτυο της WIND μπορείς να απολαύσεις πραγματικά βελτιωμένη εμπειρία χρήσης Mobile Internet από το Smartphone, το Laptop ή το Tablet σου:

  • Με καλύτερη ποιότητα στις συνομιλίες
  • Με γρηγορότερο download ταινιών και μουσικής
  • Με ταχύτερη περιήγηση στο Internet
  • Απολαμβάνεις τα social media χωρίς διακοπές
  • Με καλύτερη απόδοση σε multimedia εφαρμογές όπως Video Call και Video Conference

Δες τους χάρτες κάλυψης του 3G δικτύου της WIND

Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
NOTES
  • All maps appearing on this site are drawn from Terra Mapping the Globe ΕΠΕ.
  • The information contained in the maps is indicative and does not guarantee the coverage or quality of WIND's network in certain areas. As it is with all mobile networks all over the world, coverage can be affected by outside factors such as environmental conditions, building construction quality, etc.