• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ

Ενισχύουμε συνεχώς το δίκτυό μας

Στη WIND ενισχύουμε συνεχώς το δίκτυο μας ώστε να υποστηρίζουμε ό,τι και όπως το χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου για να ζεις τον σύγχρονο κόσμο της επικοινωνίας.

Επενδύουμε στην τεχνολογία με στόχο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους συνδρομητές μας ώστε να απολαμβάνουν αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας.

Πιστεύουμε στη δύναμη του σύγχρονου κόσμου όπου τα πάντα είναι δίκτυο και όταν έχεις δίκτυο μπορείς να κάνεις τα πάντα. Με ένα επενδυτικό πρόγραμμα που έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία 5ετία, στη WIND έχουμε εκσυγχρονίσει όλες τις υποδομές μας εξασφαλίζοντας χωρητικότητα και υψηλές ταχύτητες ώστε να υπάρχει άριστη εμπειρία όχι μόνο στην κάλυψη δικτύου αλλά και στη χρήση του mobile Internet.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε συστηματικές μετρήσεις στους Σταθμούς Βάσης που διαθέτουμε σε όλη τη χώρα και διενεργούμε τακτικούς και αυστηρότατους τεχνικούς ελέγχους στο δίκτυό μας, για να εξασφαλίζουμε ποιοτική και ασφαλή επικοινωνία, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Στο τέλος του 2017, η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου άγγιζε το 87,1% σε 4G. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός εντελώς νέου Ραδιοδίκτυου που επιτρέπει ονομαστικές ταχύτητες mobile broadband έως 300 Mbps για το 4G.