• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Νίκος Πανόπουλος

Γενικός Διευθυντής Δικτύου & Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Νίκος Πανόπουλος ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Δικτύου & Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην WIND Ελλάς τον Μάρτιο 2014, ενώ μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Supply Chain & Facilities Management Executive Director από τον Απρίλιο 2012.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα Τηλεπικοινωνιών έχοντας αναλάβει με επιτυχία θέσεις ευθύνης σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1996 στην Intracom ΑΕ στο τμήμα ανάπτυξης και σχεδιασμού λογισμικού. Το 1999 μετακινήθηκε στην εταιρεία Grapes Ελλάς αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης με κυριότερη αυτή του επικεφαλής στο τμήμα Ανάπτυξης Δικτύου. Το 2002 συνέχισε την καριέρα του στην Tellas AE ως διευθυντής του Kέντρου Διαχείρισης Δικτύου ενώ το 2004 προήχθη στη θέση του επικεφαλής του τμήματος Τεχνολογίας της εταιρείας, υπεύθυνος διαχείρισης δικτύου και υποστήριξης πελατών. Το 2008 μετακινήθηκε στην ON Telecoms ως Γενικός Διευθυντής στο τμήμα Τεχνολογίας και παράλληλα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Vivodi. Το 2010 συνέχισε την καριέρα του στην WIND Ελλάς, στη Διεύθυνση Δικτύου της εταιρείας, έχοντας αρχικά την ευθύνη του τμήματος Fixed Operations ενώ από τον Ιανουάριο του 2012, ανέλαβε και το τμήμα Transport Network.

O Νίκος Πανόπουλος έχει πτυχίο από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;