• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Γιώργος Ράλλης

Γνώρισέ μας

Γενικός Οικονομικός Διευθυντής

Ο κ. Γιώργος Ράλλης ανέλαβε τη θέση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή στην WIND Ελλάς το Φεβρουάριο του 2009. Είναι υπεύθυνος για τους τομείς Planning & Control, Operational Control, Finance & Administration and Credit & Collection & Treasury.

O κ. Ράλλης ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 στην British Telecom (BT), στη θέση του Senior Analyst αναλαμβάνοντας στη συνέχεια θέσεις αυξανόμενης ευθύνης όπως Price Control Review και Senior Market Analyst. Το 1997 μετακινήθηκε στην ΤΕLESTET στη θέση του Investor Relations and Business Analyst ενώ το 1999 προήχθη στη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Business Planning & Control. Το 2001 προσελήφθη στον ΟΤΕ στη θέση του Διευθυντή Σχέσεων Επενδυτών. Το 2003 προήχθη στη θέση Διευθυντή Στρατηγικής και Σχεδιασμού του οργανισμού και το 2004 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Σχεδιασμού για τις τοπικές θυγατρικές εταιρείες του ΟΤΕ. Παράλληλα, διατέλεσε μέλος διοικητικού συμβουλίου για τις εταιρείες Hellascom, OTEGlobe, OTEnet, OTEInsurance. Τον Σεπτέμβριο του 2005 ανέλαβε τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Planning & Control and Business Valuation & Investment Monitoring στην ΤΙΜ Ελλάς.
Ο κ. Γ. Ράλλης έχει πτυχίο Μαθηματικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Management από το Πανεπιστήμιο του Lancaster. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά, είναι γεννημένος το 1970 στο Σκάρμπορα Μ.Βρετανίας και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.