Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
 • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
 • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Εταιρικό Προφίλ

Σχετικά με τη WIND

H Εταιρεία

Η WIND Ελλάς είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή μας, το 1992, μέχρι σήμερα, επενδύουμε συνεχώς στην τεχνολογία, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις κινητής, σταθερής, ίντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης στους πελάτες μας.

Αναγνωρίζουμε ότι ο τομέας των τηλεπικοινωνιών παίζει σημαντικό ρόλο στις ζωές όλων μας γι’ αυτό δέσμευσή μας είναι να κάνουμε τη WIND μια από τις καλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη, προσφέροντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην καλύτερη τιμή, που βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, επικοινωνούμε, εργαζόμαστε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε.

Η WIND ως στρατηγικός επενδυτής σε υποδομές νέας γενιάς συνεχίζει να εξελίσσει το δίκτυο κινητής της στην Ελλάδα, για να προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίες 5ης γενιάς, δημιουργώντας νέες προοπτικές για την ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας. Κάθε χρόνο επενδύουμε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ σε υποδομές νέας γενιάς τόσο στην κινητή (4G, 5G) όσο και στη σταθερή τηλεφωνία και internet (VDSL, FTTx) και αναπτύσσουμε ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών με ταχύτητες έως 1Gbps.

Το 2020 η WIND ξεκίνησε τη λειτουργία του 5G δικτύου της ανοίγοντας ένα νέο δρόμο για το μέλλον των τηλεπικοινωνιών στη χώρα µας. Η λειτουργία του δικτύου ξεκίνησε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ σταδιακά ακολούθησαν και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας µε την πληθυσμιακή κάλυψη να ξεπερνά το 60% κατά τη διάρκεια της πρώτης τριετίας.

Στις 12 Ιανουαρίου 2022 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της WIND Ελλάς στην United Group. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς από τον όμιλο της United αποτελεί μια εξαιρετική εξέλιξη για την WIND Ελλάς, καθώς η ένταξη στον κορυφαίο όμιλο τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενισχύει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας, δυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Κορυφαία εμπειρία πελατών

Με γνώμονα τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε άριστη επικοινωνία και εξαιρετική εμπειρία χρήστη, εξελίσσουμε συνεχώς τις υποδομές μας. Η εμπειρία των πελατών αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για εμάς σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε επιμέρους δραστηριότητα σε όλα τα σημεία επαφής. Τα καταστήματα λιανικής WIND, οι ευρύτερες επιχειρηματικές συνεργασίες και οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας σε επίπεδο 360 °.

Επιστρέφουμε στην Κοινωνία

Ως πάροχος υψηλής τεχνολογίας- για ισότιμη πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις απεριόριστες δυνατότητες της επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών, προσφέρουμε λύσεις επικοινωνίας σε όλους τους πελάτες μας με προϊόντα και υπηρεσίες στις καλύτερες δυνατές τιμές Συνεισφέρουμε με πόρους και με δράσεις πολλαπλού χαρακτήρα, παρέχοντας στήριξη σε προγράμματα, φορείς κι συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Οι Αξίες μας

 • Ακεραιότητα
  Κάνω πάντα το σωστό, ανεξαρτήτως κόστους, με ειλικρίνεια και δικαιοσύνη προς όλους.
 • Απλότητα
  Αφήνω στην άκρη καθετί περιττό και κρατάω την ουσία, σε ό,τι κάνω.
 • Ευελιξία
  Προσαρμόζομαι γρήγορα και αποτελεσματικά στις προκλήσεις της αγοράς.
 • Επιχειρηματικότητα
  Επιδιώκω διαρκώς την επίτευξη εξαίρετης απόδοσης στη δουλειά μου. Αναλαμβάνω την ευθύνη και είμαι περήφανος γι' αυτό.
 • Ομαδικότητα
  Στηρίζω ενεργά και θετικά την ομάδα μου. Συμβάλλω να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες όλων.

Με μια ματιά

 • 4,1 εκατ. πελάτες
 • > 90 εκατ. επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς
 • > 98% κάλυψη 4G πανελλαδικά
 • 194 καταστήματα WIND
 • 532 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών για το 2021
 • 877 εργαζόμενοι
Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;