• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Κινητή Τηλεφωνία & Υγεία

Κινητή Τηλεφωνία & Ανθρώπινη Υγεία.

Πάνω απ' όλα η υγεία!

Σήμερα, σχεδόν όλοι απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και επωφελούμαστε από τα πλεονεκτήματά της. Παράλληλα, όμως, υπάρχει ένας προβληματισμός όσον αφορά στη σχέση κινητής τηλεφωνίας και ανθρώπινης υγείας. Το θέμα απασχολεί τόσο τους κατόχους κινητών τηλεφώνων όσο και το σύνολο των πολιτών. 

H WIND, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της, με σεβασμό στις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τους προβληματισμούς των Ελλήνων πολιτών. Γι’ αυτό και η δράση της δεν περιορίστηκε αποκλειστικά στον σχεδιασμό και στην προώθηση των πρωτοπόρων υπηρεσιών της, αλλά, αντίθετα, επεκτάθηκε στους τομείς της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, της ασφάλειας και της τήρησης όλων των διεθνών προδιαγραφών και προτύπων. 

Η εταιρεία, διαρκώς πραγματοποιεί επενδύσεις σε υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με στόχο την πλήρη κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών των πελατών της. Παράλληλα, πραγματοποιεί συστηματικές μετρήσεις στους Σταθμούς Βάσης που διαθέτει σε όλη τη χώρα και διενεργεί τακτικούς και αυστηρότατους τεχνικούς ελέγχους στο δίκτυό της, για να εξασφαλίζει ποιοτική και ασφαλή επικοινωνία, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. 

Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;