• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Η Κινητή Τηλεφωνία στη Ζωή μας

Επικοινωνία χωρίς όρια.

Η νέα εποχή της επικοινωνίας!

Το 1993, η WIND εγκαινίασε στην Ελλάδα μία νέα εποχή στην επικοινωνία, θέτοντας για πρώτη φορά σε λειτουργία δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της την προσφορά πρωτοποριακών υπηρεσιών επικοινωνίας.

Η WIND αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας στους πελάτες της υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας: κινητή και σταθερή τηλεφωνία, σύνδεση στο διαδίκτυο, υπηρεσίες δεδομένων. Όραμα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει τις πλέον καινοτομικές και ποιοτικές υπηρεσίες με βάση τα διεθνή τηλεπικοινωνιακά πρότυπα και κανονισμούς.

Η κινητή τηλεφωνία, τα πλεονεκτήματα της οποίας απολαμβάνουν σήμερα οι περισσότεροι Έλληνες, σηματοδότησε την επανάσταση στον τομέα της επικοινωνίας. Έκανε εφικτή την επικοινωνία χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς, χωρίς όρια. Έτσι, συνέβαλε σημαντικά στη διεύρυνση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων και έδωσε νέα διάσταση στην κοινωνική και προσωπική μας ζωή, απελευθερώνοντας το σύνολο των κινήσεων και των δραστηριοτήτων μας.
 
Με τη ραγδαία ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας και την προώθηση πολλών νέων υπηρεσιών, η κινητή τηλεφωνία συνέβαλε σημαντικά στην ενίσχυση της οικονομίας. Δημιούργησε αξίες για εργαζόμενους και επιχειρήσεις, τόνωσε την οικονομική δραστηριότητα και διεύρυνε την αγορά εργασίας στη χώρα μας.

Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;