• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Οδοιπορικό στην Ανάφη

Οι επενδύσεις των τελευταίων ετών σε νέες τεχνολογίες και υποδομές για την ανάπτυξη του 4G Δικτύου WIND, οδήγησαν σε μια απίστευτα βελτιωμένη 4G εμπειρία από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα!

Η Ανάφη ήταν ένας ιδιαίτερος σταθμός για το 4G δίκτυο της WIND και όχι μόνο γιατί ο χειμώνας στα ελληνικά νησιά είναι δύσκολος. Γίνεται ακόμα πιο δύσκολος στην άγονη γραμμή, όπου το πλοίο πιάνει λιμάνι μια ή δυο φορές την εβδομάδα, όπως στην απομακρυσμένη – όχι γεωγραφικά μιας και είναι στο κέντρο του Αιγαίου, αλλά συγκοινωνιακά– Ανάφη. Αλλά γιατί μόνο τότε μπορεί κανείς να βιώσει τη βαθιά ανάγκη των κατοίκων του νησιού για επικοινωνία.

Η ομάδα τεχνικών της WIND βρέθηκε στην Ανάφη στα μέσα του Νοέμβρη 2015, κατορθώνοντας μέσα σε τρεις μέρες να αντικαταστήσει τον παλαιό εξοπλισμό με νέα, σύγχρονη υποδομή 4G. Το νέο δίκτυο λειτούργησε από τις αρχές Δεκέμβρη 2015 και έδωσε το έναυσμα για να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα, «υιοθετώντας» τηλεπικοινωνιακά το νησί, μέσα από μια δωρεά προς όλους τους κατοίκους της Ανάφης, μια δωρεά που αντανακλά την πραγματική ουσία της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Ειδικά, οι μαθητές της Ανάφης, εξοπλίστηκαν με φορητούς υπολογιστές και με δωρεάν χρήση Mobile Internet ώστε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του 4G για την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους. Αντίστοιχα, δωρίσαμε τεχνολογικό εξοπλισμό στα σχολεία της Ανάφης, το Δημοτικό και το ενιαίο Γυμνάσιο – Λύκειο, καθώς κι ένα συμπυκνωτή οξυγόνου για το τοπικό ιατρείο.

Το οδοιπορικό του 4G Δικτύου της WIND στην Ανάφη είναι από εκείνα τα ταξίδια που φανερώνουν την αξία της επικοινωνίας πρωτίστως ως κοινωνικό αγαθό, δίνοντας αξία σε αυτό που μας προσδιορίζει, ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Απολαύστε το οδοιπορικό μας στο νησί της Ανάφης εδώ.

Το ταξίδι συνεχίζεται…

Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;