• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Επόμενος σταθμός – Σίκινος

Προσφέρουμε νέες δυνατότητες εκεί που χρειάζεται

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2017, ταξιδέψαμε στην απομακρυσμένη Σίκινο για να προσφέρουμε σε όλους τους μόνιμους κατοίκους δωρεάν επικοινωνία για έναν ολόκληρο χρόνο και απεριόριστη πρόσβαση στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Η δωρεά της Σικίνου, όπως και αυτής της Ανάφης πριν ένα χρόνο, αντανακλά την πραγματική ουσία της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Γιατί αναδεικνύει την αξία της ισότιμης πρόσβασης όλων των Ελλήνων στο αγαθό της επικοινωνίας. Ό,τι ακριβώς οραματιζόμαστε. Ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας που δεν σταματά να εξελίσσεται και να επενδύει. Σε υποδομές, σε δίκτυα. Για μια αξεπέραστη εμπειρία πελάτη στο Δίκτυο της WIND.

Διακόσιοι μόνιμοι κάτοικοι. Ένα νησί με άγονη γοητεία και αύρα, σχεδόν μαγική. Ένας τόπος που αγάπησε πολύ ο ποιητής μας Οδυσσέας Ελύτης.

Ένα βήμα πιο κοντά στον άνθρωπο που έχουμε μέσα μας.

Κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα! Ερχόμαστε κοντά.

Ταξιδέψτε μαζί μας μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας “Ερχόμαστε κοντά” .

Οι υπηρεσίες επικοινωνίας συνοδεύτηκαν από handsets για όλους τους ενήλικες, ενώ ειδικά οι μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου εξοπλίστηκαν με φορητούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας και δωρεάν χρήση mobile internet ώστε να αξιοποιήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της νέας ψηφιακής πραγματικότητας τόσο για την εκπαίδευσή τους, όσο και την ψυχαγωγία τους.

Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;