Exit

Κοινωνία

Γνώρισέ μας.

Πιστοί στις αξίες μας, συνεισφέρουμε συστηματικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνιών που δραστηριοποιούμαστε, μέσα από την παροχή άρτιων υπηρεσιών για την κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών και την πρόσβαση όλων στην Κοινωνία της Τεχνολογίας.

Συνεισφέρουμε στην Κοινωνία

Δραστηριοποιούμαστε με υπεύθυνο τρόπο απέναντι στην Κοινωνία προσφέροντας οικονομική στήριξη σε δράσεις ή φορείς για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα σχέδια και τα προγράμματα τους, και έτσι μέσω της συλλογικής δράσης οδηγούμε την κοινωνία ένα βήμα μπροστά. Σύμφωνα με την αναμορφωμένη στρατηγική μας, το 2014 εργαστήκαμε με συνέπεια πάνω σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσεων που αναπτύσσονταν γύρω από τους άξονες της συμμετοχής, της αφύπνισης και της συνεισφοράς.

Δρομικό Κίνημα- Ένας Αγώνας για Όλους

Η συμμετοχή και η στήριξη του κοινού στο Δρομικό Κίνημα- Ένας Αγώνας για Όλους ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα στοιχεία που ακολουθούν απλά φωτογραφίζουν πως η πρωτοβουλία σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του κοινού μπορούν να προσφέρουν κάτι εξαιρετικό…

 • 49.667 Δρομείς
 • 2.600 Δρομείς WIND Running Team
 • 23 Δημοφιλείς Προσωπικότητες
 • 116.000€ σε 8 ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα

Run Greece

Το 2013, για πρώτη φορά, η WIND αποφασίζει να ενισχύσει τον αθλητισμό στην περιφέρεια δημιουργώντας το Run Greece, ένα θεσμό δρομικών αγώνων πόλης. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να δώσει επιπλέον ώθηση στις τοπικές κοινωνίες και να φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά στον αθλητισμό. Για το 2013, το πρόγραμμα περιελάμβανε 5 πόλεις: Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καστοριά, Λάρισα και Πάτρα, στο πλαίσιο του οποίου η WIND υποστήριξε 5 τοπικούς φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης, έναν για κάθε πόλη, προσφέροντας 3€ για κάθε δρομέα, που συμμετείχε. Πέρα από το φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα έντονη είναι και η κοινωνική διάσταση των τοπικών υποστηρικτικών ενεργειών. Με στόχο να δώσουμε ζωή στις τοπικές κοινότητες της περιφέρειας, δημιουργήσαμε δρώμενα πριν και κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Κλίμακα: 10520 Γραμμή Ενημέρωσης για την Έλλειψη Στέγης

Και το 2013 συνεχίσαμε να στηρίζουμε τους άστεγους συμπολίτες μας, διαθέτοντας τον 5-ψήφιο αριθμό 10520 στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΚΛΙΜΑΚΑ με σκοπό να αποτυπωθεί ο άστεγος πληθυσμός σε όλη την Ελλάδα, αλλά και οι άστεγοι να ενημερώνονται άμεσα για τις δωρεάν προσφερόμενες υπηρεσίες(σίτιση, στέγαση, ιατροφαρμακευτική φροντίδα ,κ.α.).

Animal Action

Στήριξη της προσπάθειας φροντίδας των «άστεγων» ζώων σε συνεργασία με την Animal Action.

Θερμαϊκός κόλπος

Το Μάρτιο του 2013 συμμετείχαμε στο πρόγραμμα διαχείρισης αποβλήτων και ρυπαντικού φορτίου του Θερμαϊκού κόλπου, του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης. Στόχος του προγράμματος ήταν να διασφαλιστούν ο επιφανειακός καθαρισμός του Θερμαϊκού Κόλπου από επιπλέοντα απορρίμματα αλλά και η αντιμετώπιση τυχόν πετρελαιοκηλίδων, σε καθημερινή βάση.

Αρκτούρος

Η WIND , αρωγός σε δράσεις που αφορούν στο περιβάλλον , στηρίζει το σπουδαίο έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και γίνεται ενεργό μέλος στο πρόγραμμα περίθαλψης τραυματισμένων αρκούδων, υιοθετώντας τον μικρό Γιώργο. Εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι , η επανένταξη στο φυσικό περιβάλλον καθίσταται αδύνατη και για τον λόγο αυτό η WIND αναλαμβάνει όλα τα έξοδα περίθαλψης και φιλοξενίας του μικρού αρκούδου στο καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Τον περασμένο Νοέμβρη , μέλη της ομάδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ εντόπισαν στην περιοχή του Μετσόβου τον Γιώργο σε κωματώδη κατάσταση εξαιτίας πυροβολισμού στο κεφάλι. Ο χαριτωμένος μικρός αρκούδος , που είναι σήμερα 2 ετών , φιλοξενείται στο Καταφύγιο της Αρκούδας στο Νυμφαίο και χαίρει της φροντίδας των ειδικών. O Γιωργάκης ζυγίζει 80 κιλά και έχει ύψος 1 μέτρο σε στάση περπατήματος. Το καλοκαίρι λόγω ζέστης προτιμάει να κοιμάται αρκετές ώρες στη διάρκεια της ημέρας ενώ αγαπημένο του παιχνίδι αποτελεί το σκαρφάλωμα στα δέντρα.

"Για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ κάθε άγριο ζώο είναι σημαντικό και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα ζήσει ελεύθερο στη φύση. Στόχος μας είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα εξασφαλίζουν την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και άγριας ζωής και θα περιορίσουν περιστατικά σκόπιμου τραυματισμού των άγριων ζώων" δήλωσε ο κύριος Πάνος Στεφάνου , εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρκτούρου.

Kids@safety internet, κινητό και παιδί (Το νου σου… στο διαδίκτυο)

Η ασφαλής χρήση των νέων τεχνολογιών αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί γονείς και παιδιά. Aναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή και ορθή ενημέρωση των γονέων και των παιδιών συνεχίσαμε και το 2013 την ενημερωτική εκστρατεία Kids@safety internet, κινητό και παιδί σε όλη την Ελλάδα.

Μέσω:

 • Ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενημέρωσης www.kidsatsafety.gr
 • Συνεργασίας με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και την πλατφόρμα www.saferinternet.gr
 • Στήριξης της πλατφόρμας www.cyberkid.gr μέσω της συνεργασίας με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

TEDx Events

 • ΤEDx Academy

  Το Σεπτέμβριο του 2013 συμμετείχαμε στην εκδήλωση του 4ου TEDxAcademy, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με κεντρικό θέμα «Ανακαλύπτω».1.500 άτομα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να ακούσουν ζωντανά τους προσκεκλημένους ομιλητές, προσωπικότητες με έντονη κοινωνική δράση -από το χώρο της επιστήμης, της τεχνολογίας, της τέχνης και των επιχειρήσεων- από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενώ 2.300.000 θεατές την παρακολούθησαν μέσω live streaming.
 • TEDx Thessaloniki 2013

  Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε, ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος, στο 4ο TEDx Thessaloniki με κεντρικό θέμα “η δύναμη του +συν”. Μέσω του δικτύου μας, προσφέραμε απεριόριστη δωρεάν πρόσβαση σε ασύρματο Internet στους TEDxSters, για όσους από αυτούς είχαν διάθεση να blogαρουν, να μοιραστούν την εμπειρία τους και να μεταφέρουν το κλίμα απευθείας μέσα από την καρδιά του TEDxThessaloniki.

Χρησιμοποιείς τον Internet Explorer 8

Για να έχεις καλύτερη εμπειρία και πλοήγηση στο νέο site της WIND κάνε update στον Internet Explorer 10:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ BROWSER
Συνέχεια στο wind.gr