Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
 • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
 • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Κοινωνία

Υποστηρίζουμε σημαντικούς σκοπούς

Συνεισφέρουμε συστηματικά στην κοινωνία τόσο με πόρους όσο και με δράσεις πολλαπλού χαρακτήρα, παρέχοντας στήριξη σε προγράμματα, φορείς κι συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Κάνουμε το όραμά μας για μια Ψηφιακή Ελλάδα πραγματικότητα.

 

Οι ανάγκες της σημερινής εποχής, που ορίζουν την επαφή & την επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο πιο αναγκαία από ποτέ, , μας οδήγησαν το 2016 στην υιοθέτηση νησιών άγονης γραμμής. Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι νησιά όπως η Ανάφη, η Σίκινος και ο Άη Στράτης βιώνουν μια άνιση ψηφιακή πραγματικότητα, καθώς η πρόσβαση είναι εξαιρετικά δύσκολη, ιδιαίτερα τους μήνες του χειμώνα και στερούνται σύγχρονων ψηφιακών υποδομών.
Αυτός ήταν και ο πρωταρχικός σκοπός του προγράμματος «Ερχόμαστε Κοντά». «Υιοθετούμε» με όρους τηλεπικοινωνιακούς τα απομακρυσμένα νησιά του τόπου μας, τα επισκεπτόμαστε, δημιουργούμε σύγχρονες state of the art υποδομές 4G και στη συνέχεια προσφέρουμε δωρεάν επικοινωνία σε όλους τους μόνιμους κατοίκους για έναν ολόκληρο χρόνο.
Μέσα από τις ταινίες (ντοκιμαντέρ μικρού μήκους στην ουσία) αναδεικνύουμε την επικοινωνία ως αναπόσπαστο κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα για όλους τους ανθρώπους όσο μακριά κι αν είναι. Συμβάλλουμε θετικά στην καθημερινή ζωή και εργασία των κατοίκων, βελτιώνοντας σημαντικά τη διαβίωσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, γιατί πιστεύουμε ότι η επικοινωνία μαζί με τη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο είναι τα θεμέλια της νέας ψηφιακής πραγματικότητας.
Κάνοντας πράξη τη διαχρονική μας δέσμευση- ως πάροχος υψηλής τεχνολογίας- για ισότιμη πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις απεριόριστες δυνατότητες της επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών, χτίζουμε καθημερινά το Δίκτυο μας με υπευθυνότητα, ώστε να φτάνει απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα και κάνουμε το αγαθό της επικοινωνίας προσβάσιμο σε όλους τους Έλληνες.
Γιατί, δέσμευσή μας είναι να...Ερχόμαστε Κοντά.
Απολαύστε το μέχρι σήμερα οδοιπορικό του προγράμματος στο κανάλι μας.

Κάθε χρόνο δίνουμε το «παρών» σε μια σειρά εκδηλώσεων TEDx που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. Στόχος του TED είναι με τη δύναμη των ιδεών να μπορέσει να κινητοποιήσει τους ανθρώπους, να αλλάξουν τη ζωή τους και τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε ανθρώπους που ξεχωρίζουν, εμπνέουν και βοηθούν στη διαμόρφωση ενός βελτιωμένου κόσμου.

Το 2018 ολοκληρώθηκε μια οκταετία δυναμικής επένδυσης στον μαζικό αθλητισμό και παρουσίας της WIND σε μια σειρά δρομικών διοργανώσεων σε όλη την Ελλάδα. Περισσότεροι από 5.500 εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της Εταιρείας έλαβαν μέρος με τη WIND Running team στον Διεθνή Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στους αγώνες δρόμου Run Greece και σε άλλους μικρότερους αγώνες. Από το 2011 έχουμε κατορθώσει να εμπνεύσουμε την υγεία, τη συμμετοχή, τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη σε χιλιάδες συνανθρώπους μας όλων των ηλικιών, ενώ ταυτόχρονα γίναμε αρωγοί δεκάδων ΜΚΟ τις οποίες στηρίξαμε οικονομικά και αναδείξαμε το έργο τους σε πανελλήνιο επίπεδο.

WIND CARE

Η WIND παρέχει τη δυνατότητα σε άτομα με ποσοστό αναπηρίας (δηλαδή άτομα με προβλήματα ακοής, οικογένειες ατόμων με νοητική υστέρηση, αναπτυξιακές διαταραχές, ψυχοσωματικές και πολλαπλές αναπηρίες) να επικοινωνούν μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS) με τιμές μειωμένες κατά 50%.

ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία και των 3 εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2006 και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η υπηρεσία αφορά στην ενεργοποίηση κοινού 5ψήφιου αριθμού, για ορισμένο χρονικό διάστημα, στον οποίο οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας μπορούν να αποστέλλουν όσα γραπτά μηνύματα επιθυμούν (κόστος 1€+ Φ.Π.Α.), ενισχύοντας έτσι οικονομικά κάθε φορά έναν Μη Κερδοσκοπικό - Μη Κυβερνητικό Οργανισμό.

Γραμμές Βοήθειας

 • «Amber Alert Hellas»
  Οι πελάτες μας, μέσω του δικτύου τηλεπικοινωνιών που διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία εντοπισμού ενός παιδιού που αγνοείται ή έχει απαχθεί, μέσω SMS στο 1056 από το κινητό τους.
 • «Ευρωπαϊκή γραμμή βοήθειας για το παιδί»
  Υποστηρίζουμε την ευρωπαϊκή γραμμή βοήθειας για το παιδί 116000, μέσω της οποίας μπορούν εύκολα, γρήγορα και δωρεάν να αναφερθούν κρούσματα εξαφάνισης παιδιών ή να δοθεί αρωγή σε παιδιά που την έχουν ανάγκη. Το 116000 πλέον λειτουργεί και για αποστολή δωρεάν SMS.
 • «Γραμμή SOS – Χαμόγελο του Παιδιού»
  Προσφέρουμε στους συνδρομητές μας τη δυνατότητα να καλούν το 1056 χωρίς χρέωση από το κινητό τους, βοηθώντας στην αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών με θύματα παιδιά.

Γραμμές Έκτακτης Ανάγκης

Δίνουμε τη δυνατότητα δωρεάν κλήσεων προς αριθμούς έκτακτης ανάγκης, όπως είναι το 100, 166, 199, 112, 197 και το 108, ακόμη και σε περίπτωση φραγών λόγω οφειλών. Οι αναφερόμενοι αριθμοί είναι χωρίς χρέωση, σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Αριθμοδότησης και το σχετικό ρυθμιστικό πλαίσιο.

Με γνώμονα την αριστεία, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του επιχειρηματικού DNA της WIND, η Εταιρεία προσφέρει 10 χρηματικές υποτροφίες ύψους έως 10.000€ μέσω του προγράμματος WIND Youth Excellence. Οι υποτροφίες αυτές αφορούν παιδιά και νέους έως 25 ετών οι οποίοι αρίστευσαν και διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, σε σημαντικούς τομείς όπως εκπαίδευση, έρευνα και τεχνολογία, τέχνη, αθλητισμός, εθελοντισμός και άλλους. Στόχος του προγράμματος είναι να επιβραβεύσει και να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους νέους να συνεχίσουν να ξεχωρίζουν, να οραματίζονται, να εξελίσσονται και να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον!

Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;