• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Κοινωνία

Υποστηρίζουμε σημαντικούς σκοπούς

Στηρίζουμε με δράσεις ουσίας την επίτευξη σημαντικών κοινωνικών σκοπών που κάνουν τη διαφορά και συνδράμουν τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη και ειδικότερα το παιδί. Συνεισφέρουμε με πόρους και ποικίλες ενέργειες στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής μέσα από την ενημέρωση, την αφύπνιση και τη συμμετοχή.

Συνεισφέρουμε στην Κοινωνία

Πιστοί στις αξίες μας, συνεισφέρουμε συστηματικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνιών που δραστηριοποιούμαστε, μέσα από την παροχή άρτιων υπηρεσιών για την κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών και την πρόσβαση όλων στην Κοινωνία της Τεχνολογίας.

Δρομικό Κίνημα

Η WIND, αρχής γενομένης το 2011, έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη διοργάνωση αγώνων δρόμου σε όλη την Ελλάδα, την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος, τη στήριξη αθλητών, αλλά και το συνδυασμό του αθλητισμού με ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ο θεσμός Run Greece, ο Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος και πλήθος άλλων αγώνων δρόμου βρίσκονται σταθερά στο ετήσιο καλεντάρι της WIND Running Team.

Κοινωνικό Προϊόν

Παρά τη ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη και την ανθρωπιστική κρίση που χαρακτηρίζουν την εποχή μας, στη WIND Ελλάς πιστεύουμε ότι η τεχνολογία με τους σωστούς τρόπους μπορεί να σταθεί αρωγός σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Κάνοντας πράξη τα πιστεύω μας, συμβάλλουμε στην κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών τους αναγκών στοχεύοντας στη μείωση της κοινωνικής απομόνωσης. Μέσω του δικτύου μας οι συνδρομητές μας μπορούν να στηρίζουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις απευθείας, όπως Παιδικά Χωριά SOS, Κιβωτός του Κόσμου, ΕΛΕΠΑΠ, Κάνε μια Ευχή Ελλάδος, Αποστολή και Το Χαμόγελο του Παιδιού ή άλλες μέσω της υπηρεσίας ΠΡΟΣΦΕΡΩ, μιας κοινής πρωτοβουλίας και των 3 εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Παράλληλα, στηρίζουμε τις Γραμμές Βοήθειας 1056 - Amber Alert Hellas και Γραμμή SOS για Το Χαμόγελο του Παιδιού και 116000 - Ευρωπαϊκή γραμμή βοήθειας για το παιδί. Δίνουμε επιπλέον τη δυνατότητα δωρεάν κλήσεων προς αριθμούς έκτακτης ανάγκης, όπως 100, 1666, 199, 112, 197 και 108 ακόμη και σε περίπτωση φραγής λόγω οφειλών.

Kids@safety: Internet, Κινητό και Παιδί

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή και ορθή ενημέρωση των γονέων, των εκπαιδευτικών και των παιδιών πάνω στις νέες τεχνολογίες, υλοποιούμε από το 2010 την ενημερωτική εκστρατεία ≪Kids@safety: Internet, Κινητό και Παιδί≫ επικεντρώνοντας στην ανάγκη για εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου. Η προώθηση των θετικών πλευρών των νέων τεχνολογιών, ως εργαλεία της καθημερινής ζωής και η ενθάρρυνση του διαλόγου μεταξύ ανηλίκων και γονέων σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου αποτελούν επιμέρους, αλλά εξίσου σημαντικούς στόχους της καμπάνιας. Βασικός άξονας της καμπάνιας kids@safety είναι ο διαδικτυακός τόπος: www.kidsatsafety.gr, ενώ συμπληρωματικά λειτουργούν οι αντίστοιχες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook & Twitter που διευρύνουν τα κανάλια επικοινωνίας και αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εποχής στην ενημέρωση και την επικοινωνία.

Μέσω:

  • Ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενημέρωσης www.kidsatsafety.gr
  • Συνεργασίας με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και την πλατφόρμα www.saferinternet.gr
  • Στήριξης της πλατφόρμας www.cyberkid.gr μέσω της συνεργασίας με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος