Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
 • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
 • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Αγορά

Προσφέρουμε κορυφαία εμπειρία στον πελάτη

Από την ίδρυση μας επενδύουμε εντατικά σε υποδομές και στην ανάπτυξη του δικτύου μας με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Στόχος της στρατηγικής μας είναι να φέρουμε την κινητή ευρυζωνικότητα πιο κοντά στους Έλληνες χρήστες και να συμβάλλουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τόπου μας. Η παροχή μια εξαιρετικής εμπειρίας στους Πελάτες μας είναι στρατηγική προτεραιότητα μας προκειμένου να χτίσουμε σταθερές σχέσεις με πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες στο πεδίο της εξυπηρέτησης και της επικοινωνίας.

 • Υπηρεσία Ενημέρωση υπολοίπου Προγραμμάτων W και Wplus

  Στα Προγράμματα W και WPlus οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το υπόλοιπο των λεπτών ομιλίας, των SMS & των ΜΒ του προγράμματος ή του πρόσθετου Πακέτου τους, αλλά και για το υπόλοιπο του Ανώτατου Ύψους Λογαριασμού που έχουν ορίσει, κάνοντας απλά μια κλήση στο 1270 από το κινητό τους ή μέσω του myWIND. Επιπλέον στα προγράμματα W και Wplus ενημερώνονται αυτόματα με δωρεάν SMS, όταν πλησιάξει ή εξαντληηθεί εντελώς η δωρεάν χρήση του προγράμματος τους
 • Υπηρεσίας ενημέρωσης υπολοίπου Καρτοσύνδεσης

  Στα προγράμματα Καρτοσύνδεσης οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το υπόλοιπο του πακέτου ή και το χρηματικό ποσό που έχουν διαθέσιμο κάνοντας απλά μια κλήση δωρεάν στο 1268 ή μέσω του myF2G.
 • Προστασία ανήλικων

  Όσον αφορά τις υπηρεσίες πολυμεσικής πληροφόρησης τηρούμε αυστηρά τους κανονισμούς για την προστασία των ανηλίκων κατά τη χρήση του κινητού. Για τις γραμμές 901 και 909 που διαθέτουμε, αλλά και τα πενταψήφια SMS, μπορεί να ζητηθεί φραγή μετά από τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία του κατόχου του λογαριασμού (ενηλίκου) και σχετικού αιτήματος του.
 • Ασφάλεια για όλους

  Καθώς όλο και περισσότερες δραστηριότητες διεκπεραιώνονται online και η ανάγκη για προστασία των συσκευών, των προσωπικών στοιχείων, των συναλλαγών μεγαλώνει διαρκώς, προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες Σταθερής & Internet ολοκληρωμένη προστασία ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο από όλες τις οικογενειακές συσκευές (Υπολογιστές, Smartphones, Tablets) εντελώς δωρεάν για 6 μήνες και χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση το F-Secure SAFE Internet Security αξίας 29,90€, για ολοκληρωμένη προστασία σε 3 συσκευές της επιλογής σου.
 • Διαφανής Τιμολόγηση

  Φροντίζουμε σε όλα τα σημεία ενημέρωσης του πελάτη η πληροφορία χρέωσης να παρέχεται με διαφάνεια, αναλυτικά και με σαφήνεια, μέσα από τη διάθεση ανανεωμένων τιμοκαταλόγων, ενημέρωση στον Τύπο ή προσωπικής επικοινωνίας. Αναφορικά με τις υπηρεσίες πολυμεσικής πληροφόρησης και κλήσεων αυξημένης χρέωσης, ενημερώνουμε αναλυτικά τους συνδρομητές μας σχετικά με τις εν λόγω χρεώσεις, εφαρμόζοντας πλήρως τους κανονισμούς της ΕΕΤΤ και ανακοινώνοντας με σαφήνεια στον πάροχο της εκάστοτε υπηρεσίας τη χρέωση της κλήσης με δωρεάν ηχογραφημένο μήνυμα. Οι χρεώσεις όλων των υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης βρίσκονται στο διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας (www.wind.gr).

Τα προϊόντα που παραλαμβάνουμε και διαθέτουμε εμπορικά από το δίκτυο συνεργατών μας, καλύπτονται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (CE mark), όπως αυτή έχει εναρμονιστεί στο ελληνικό δίκαιο.

«Πράσινο» Προϊόν

Στο πλαίσιο των καινοτόμων υπηρεσιών μας που συμβάλουν στην ενίσχυση της πράσινης οικονομίας, έχουμε αναπτύξει τις υπηρεσίες:

Υπηρεσίες Cloud

 • WIND Business Marketplace
 • WIND Fleet Management
 • WIND Freeze Alert
 • WIND MARKETapp

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Οι χρησιμοποιούμενες συσκευασίες καθώς και ο εξοπλισμός είναι ανακυκλώσιμα και φέρουν σχετική σήμανση CE και κάθε επιπλέον απαιτούμενη πιστοποίηση για την ασφαλή χρήση τους από τους καταναλωτές, όπως ορίζει η σχετική Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Επίσης, προωθούμε την οικονομία στο χαρτί για λογαριασμούς, φακέλους κ.ά. με τη χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή και ορθή ενημέρωση των γονέων, των εκπαιδευτικών και των παιδιών πάνω στις νέες τεχνολογίες, υλοποιούμε από το 2010 την ενημερωτική εκστρατεία kids@safety επικεντρώνοντας στην ανάγκη για εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου. Η προώθηση των θετικών πλευρών των νέων τεχνολογιών, ως εργαλεία της καθημερινής ζωής και η ενθάρρυνση του διαλόγου μεταξύ ανηλίκων και γονέων σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου αποτελούν επιμέρους, αλλά εξίσου σημαντικούς στόχους της καμπάνιας. Βασικός άξονας της καμπάνιας kids@safety είναι ο διαδικτυακός τόπος: www.kidsatsafety.gr, ενώ συμπληρωματικά λειτουργούν οι αντίστοιχες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook & Twitter που διευρύνουν τα κανάλια επικοινωνίας και αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εποχής στην ενημέρωση και την επικοινωνία.

Η Εταιρεία εφαρμόζει στο ακέραιο και δεσμεύει τρίτα συμβατικά μέρη για την εφαρμογή κωδίκων, που έχουν εκδοθεί από την ΕΕΤΤ και άπτονται θεμάτων προστασίας του καταναλωτή, και συγκεκριμένα τον:

 • Κώδικα Δεοντολογίας για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στους Καταναλωτές (Αποφ ΕΕΤΤ 488/82/30-7-2008), όπως ισχύει.
 • Κώδικα Δεοντολογίας για την Παροχή Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (Αποφ ΕΕΤΤ 578/29/15.10.2010), όπως ισχύει.

Περαιτέρω, η Εταιρεία εφαρμόζει στο ακέραιο και δεσμεύει τρίτα συμβατικά μέρη για την εφαρμογή κωδίκων, που άπτονται θεμάτων προστασίας ανηλίκων, και συγκεκριμένα τον:

 • Κώδικα Δεοντολογίας για τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μέσω κινητών τηλεφώνων και την προστασία των ανήλικων χρηστών.
 • Κώδικα Ευρωπαϊκού Μνημονίου για την ασφαλέστερη χρήση του κινητού τηλεφώνου από παιδιά και ν έους εφήβους, που έχουν συναφθεί και εφαρμόζονται μεταξύ των Εταιρειών Παροχής Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας.

Διανοητική Ιδιοκτησία – Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα, Απόρρητο Επικοινωνιών & Προσωπικά Δεδομένα

Σε όλες τις συμβάσεις που συνάπτουμε με το καταναλωτικό κοινό συμπεριλαμβάνουμε αυστηρούς όρους σε σχέση με την προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ή/και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, απαγορεύοντας στους συνδρομητές μας τη χρήση των υπηρεσιών μας με τρόπο που να παραβιάζει το δίκαιο διανοητικής ιδιοκτησίας επί ποινή διακοπής της σχετικής σύμβασης και αντίστοιχα υπηρεσίας.

Επιπροσθέτως, έχουμε υπογράψει συμβάσεις ή/και τελούμε σε διαπραγματεύσεις με τους εγχώριους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών καθώς και Συγγενικών Δικαιωμάτων με αντικείμενο την καταβολή των δικαιωμάτων τους ανάλογα με τις δραστηριότητες της εταιρείας καθώς και την ανάληψη από κοινού δράσεων για την πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού αναφορικά με την πειρατεία στο διαδίκτυο και την παρεπόμενη λόγω αυτής ζημία που υφίστανται οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων, τα οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένα ως ανθρώπινα δικαιώματα.

Περαιτέρω, πληρούμε στο ακέραιο τις έννομες υποχρεώσεις μας ως πάροχοι δικτύων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε σχέση με την διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών καθώς και των προσωπικών δεδομένων.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών, των εργαζομένων και εν γένει των συνεργατών μας, εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία της ιδιωτικότητας και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Προς τούτο, έχουμε λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας, εφαρμόζουμε Πολιτικές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και έχουμε ορίσει εσωτερικά Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατ’ εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Περαιτέρω, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είναι κάθε φορά κατάλληλα, συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται εν όψει των σκοπών επεξεργασίας για τους οποίους προορίζονται, και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση. Παράλληλα, τα σχετικά αιτήματα των συνδρομητών μας που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από την εταιρεία μας ικανοποιούνται πάντα άμεσα και από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Με τη χρήση ειδικών εντύπων, γενικών όρων συνεργασίας ή/και επιμέρους διαδικασιών, αναμένουμε κάθε προμηθευτής που ενδιαφέρεται να ενταχθεί στον κατάλογο των συνεργαζομένων με την Εταιρεία μας προμηθευτών, να τελεί σε συμμόρφωση ως προς τις συναφείς με την επιχειρηματική του δράση υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική αλλά και την ευρωπαϊκή νομοθεσία καθώς και να αποφεύγει οποιαδήποτε αθέμιτη και ανήθικη επαγγελματική επιχειρηματική πρακτική.

Από την ίδρυσή μας επενδύουμε εντατικά σε υποδομές και στην ανάπτυξη του δικτύου μας με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Στόχος της στρατηγικής μας είναι, να φέρουμε την κινητή ευρυζωνικότητα πιο κοντά στους Έλληνες χρήστες και να συμβάλλουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τόπου μας.

Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;