• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Εταιρική Υπευθυνότητα

Επιχειρούμε υπεύθυνα με σεβασμό στον Άνθρωπο και στο Περιβάλλον

Στη WIND, αναγνωρίζουμε ότι η επιχειρηματική μας δραστηριότητα επηρεάζει το κοινωνικό μας περιβάλλον σε επίπεδα οικονομικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά. Για αυτό λειτουργούμε με γνώμονα τη φιλοσοφία του βιώσιμου επιχειρείν, χτίζοντας την ευημερία μας σε μακροπρόθεσμό ορίζοντα και επενδύοντας στο μέλλον.

Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGS)

Στην WIND έχουμε υιοθετήσει από το 2016 την ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών με τους 17 στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) ως το 2030 και συμβάλλουμε ενεργά, αποφασιστικά και αποτελεσματικά στην προώθηση της ευημερίας του πληθυσμού, στην καταπολέμηση της φτώχειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Λαμβάνοντας υπόψιν τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που προκύπτουν, προτεραιότητα μας είναι η επίτευξη των στόχων που συνδέονται άμεσα με τις δραστηριότητες και προκλήσεις του κλάδου, καθώς και η υπεύθυνη προσέγγιση των ουσιαστικών θεμάτων. Αναλυτικά, η σύνδεση και έμπρακτη υιοθέτηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών με τα προγράμματα και τις δράσεις μας στην Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας 2018.

 

20 Στόχοι για το 2020

Η θέσπιση στόχων αποτελούσε προτεραιότητα μας από τότε που ξεκινήσαμε να θεωρούμε την Εταιρική Υπευθυνότητα ως πολύτιμο εργαλείο κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη της Εταιρείας και για την σχέση μας με την ελληνική κοινωνία και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας.

Η εξέλιξη της διαχρονικής μας πορείας είναι η νέα μας Στρατηγική ‘’20 Στόχοι για 2020’’. Η στρατηγική αυτή αποτελείται από 20 Στόχους για το 2020 και αντανακλά το όραμά μας για ένα καλύτερο αύριο. Το όραμά μας για το 2020 αντικατοπτρίζει το διαρκές μέλημά μας για συστηματική οικονομική ανάπτυξη και βελτίωση της επίδρασής μας προς τους Ανθρώπους μας, την Κοινωνία, το Περιβάλλον, τους Συνεργάτες και τους Πελάτες μας με επικεντρωμένες δράσεις και ενέργειες. Η επίδοσή μας για το 2018 παρουσιάζεται αναλυτικά εδώ.

Οι 4 θεμελιώδεις άξονες της στρατηγικής μας:

  • Κοινωνία. Υποστηρίζουμε οργανισμούς και φορείς που στηρίζουν ανθρώπους και κυρίως παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον πλοήγησης για τα παιδιά, μέσω του προγράμματος kids@safety και να συνεχίσουμε να γεφυρώνουμε τις αποστάσεις στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του τόπου μας, προσφέροντας απεριόριστη πρόσβαση στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο μέσα από το πρόγραμμα «Ερχόμαστε Κοντά».
  • Οι Άνθρωποι μας. Εφαρμόζουμε τις αρχές της ηθικής, των ίσων ευκαιριών και της προσωπικής ανάπτυξης. Δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας και ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη των εργαζομένων μας μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις. Οι Άνθρωποι μας είναι η δύναμή μας, η έμπνευσή μας και η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας δραστηριότητα.
  • Το Περιβάλλον. Επιδιώκουμε τη συστηματική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος με έμφαση στην πρόληψη της ρύπανσης του περιβάλλοντος, στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στην περιβαλλοντική συμμόρφωση και στην προώθηση της ενημέρωσης για την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Η Αγορά. Προσφέρουμε υπεύθυνα προϊόντα και υπηρεσίες στους συνδρομητές και δεσμευόμαστε για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και τη συνεργασία μας με εγχώριους προμηθευτές. Κάθε χρόνο επενδύουμε 100εκ, περίπου σε υποδομές δικτύων νέας γενιάς σε κινητή & σταθερή για να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας στους πελάτες μας.
Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;