• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας & Περιβάλλοντος

Υψηλή Ποιότητα

Τεκμηριωμένη πολιτική ποιότητας!

Στη WIND εφαρμόζουμε Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας & Περιβάλλοντος στο σύνολο των λειτουργιών μας, πιστοποιημένο με βάση τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 από το 2001 (Αρ. Μητρώου Πιστοποιητικού 04 100 011460), και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ISO 14001 από το 2009 (Αρ. Μητρώου Πιστοποιητικού 44 104 090 360).

Η πιστοποίηση με ISO 9001 από το 2001 αποδεικνύει τη διαρκή μας δέσμευση να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το πεδίο εφαρμογής των πιστοποιήσεών μας καλύπτει:

  • το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παροχή, την πώληση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας, Δεδομένων, Διαδικτύου και Ευρυζωνικότητας, τόσο σε Εταιρικούς όσο και σε ιδιώτες πελάτες,
  • το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την υλοποίηση, τη λειτουργία, την υποστήριξη και συντήρηση υποδομής τηλεπικοινωνιακών και πληροφοριακών συστημάτων, δικτύων τηλεπικοινωνιών και δεδομένων, πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών,
  • το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παρακολούθηση τον έλεγχο και την υποστήριξη της αλυσίδας καταστημάτων WIND, και

Καταστήματα

  • την πώληση υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου (WIND κινητή, Q καρτοκινητή, WIND σταθερή τηλεφωνία και internet),
  • τη λιανική πώληση συσκευών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και αξεσουάρ,
  • την επισκευή συσκευών κινητής τηλεφωνίας, και
  • την εξυπηρέτηση μετά την πώληση ιδιωτών και εταιρικών πελατών.

Παράλληλα, στα πλαίσια της στρατηγικής μας για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση της αλυσίδας λιανικής, το 2009, τα καταστήματα WIND πιστοποιήθηκαν και αυτά για το σύνολο των λειτουργιών τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Διεθνών Προτύπων Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος, ISO 9001 και ISO 14001 αντίστοιχα.

Η πιστοποίηση με το ISO 9001 είναι απόδειξη ότι η εταιρεία μας ακολουθεί μία τεκμηριωμένη πολιτική ποιότητας και επιβεβαιώνει ότι όλες οι λειτουργίες της, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω της αλυσίδας καταστημάτων WIND πραγματοποιούνται σύμφωνα με τεκμηριωμένες διαδικασίες και εκπαιδευμένο προσωπικό με έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Παράλληλα αναπτύσσουμε τη δραστηριότητά μας με τρόπο υπεύθυνο και με μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας στην ενότητα «Εταιρική Υπευθυνότητα» και για την δέσμευσή μας στην Πολιτική Περιβάλλοντος.

Στo πλαίσιo των ετήσιων επιθεωρήσεων του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος της WIND από εξωτερικό φορέα, πιστοποιηθήκαμε εκ νέου τον Απρίλιο του 2017 σύμφωνα με το πλέον πρόσφατο διεθνές πρότυπο ποιότητας EN ISO 9001:2015 ενώ ανανεώσαμε και την πιστοποίηση μας στο σκέλος τους Περιβάλλοντος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τελευταίας έκδοσης του σχετικού προτύπου DIN EN ISO14001:2009 τον Ιούνιο του 2015.

Η πιστοποίηση των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε από τον φορέα πιστοποίησης TUV Hellas, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV NORD Group (πρώην RWTÜV) που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1987.