• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Προτεραιότητα μας η συνεχής ανάπτυξη των εργαζομένων μας

Δέσμευσή μας είναι να κάνουμε τη WIND μια από τις καλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη, προσφέροντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην καλύτερη τιμή.

Ως εκ τούτου, προτεραιότητά μας είναι η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων μας, μέσα από την προσφορά ευκαιριών εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Στόχος μας είναι οι εργαζόμενοι της WIND να είναι πάντα άρτια καταρτισμένοι ως προς τις τελευταίες εξελίξεις του αντικειμένου τους και να εξελίσσουν διαρκώς τις δεξιότητες τους.

Δύο από τα κύρια προγράμματα ανάπτυξης στη WIND αφορούν την Ηγεσία και την Ομαδικότητα:

Leadership Campus

Το Leadership Campus είναι ένα σπονδυλωτό και απαιτητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις της ευρύτερης ομάδας των διοικητικών στελεχών μας. Βασίζεται στις πιο σύγχρονες βιωματικές μεθόδους ανάπτυξης μέσα από πολύ-θεματικά και διαδραστικά workshops, συναντήσεις team coaching και συμμετοχή σε ενημερωτικές ημερίδες.

Winning Team Lab

Το Winning Team Lab είναι μια εξειδικευμένη πρωτοβουλία ανάπτυξης των διατμηματικών ομάδων της Εταιρείας μας, αλλά και μια μοναδική εξελικτική εμπειρία για κάθε συμμετέχοντα με στόχο:

  • την ανάδειξη των χαρακτηριστικών που καθιστούν αποτελεσματικές τις διατμηματικές ομάδες έργου
  • τη διευκόλυνση των μελών των ομάδων, να θωρακίσουν τα υφιστάμενα δυνατά τους σημεία και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα της ομάδας τους ως σύνολο
  • την εξέλιξη και ενδυνάμωση, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που επιδρούν στην άμεση επίτευξη εξαιρετικών, εταιρικών αποτελεσμάτων