• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Ανθρώπινο Δυναμικό

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας.

Οι άνθρωποι της WIND είναι κύριο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Θέλουμε να δίνουμε αξία στους πελάτες μας με τρόπο μοναδικό, να χαρακτηριζόμαστε από επιχειρησιακή αριστεία και συνεχώς να αναπτύσσουμε και εξελίσσουμε την εταιρία μας.

Με αυτόν τον προσανατολισμό και στο πλαίσιο που ορίζουν η Δέσμευση και οι Αξίες της WIND, σχεδιάζονται και υλοποιούνται οι πολιτικές, διαδικασίες, έργα και πρωτοβουλίες σε κάθε επίπεδο που αφορά την κουλτούρα και τους εργαζομένους της εταιρίας.

Ευκαιρίες Καριέρας

Ένα μέρος όπου εξαιρετικοί άνθρωποι με πάθος για μάθηση και ανάπτυξη, σε ένα δυναμικό περιβάλλον νέων τεχνολογιών, μπορούν να βρουν τον δρόμο τους για μια συναρπαστική καριέρα. Αυτό είναι η WIND. Βασικός στόχος είναι να προσελκύσει, να διατηρήσει και να αναπτύξει επαγγελματίες, που είναι σε θέση να σκέφτονται πέρα από τα προκαθορισμένα.

Σύνολο εργαζομένων

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας μας το 1992, όταν η WIND απασχολούσε μόλις 7 εργαζομένους, πραγματοποιήσαμε σημαντικές επενδύσεις και δημιουργήσαμε πολλές νέες θέσεις εργασίας με σύνολο εργαζομένων περίπου 1.000 άτομα.

Ακαδημαϊκό Επίπεδο

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας χαρακτηρίζεται από υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και εξειδίκευση. Το 44% είναι κάτοχοι πανεπιστημιακών πτυχίων, το 26% διαθέτουν μεταπτυχιακό και το 18% είναι κάτοχοι τεχνικών διπλωμάτων.

Ευκαιρίες σε όλους

Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους και καλλιεργούμε ένα περιβάλλον αξιοπρέπειας και αλληλοσεβασμού. H στρατηγική προσέγγιση της εταιρίας και η φιλοσοφία της δεν περιορίζονται σε αριθμούς, αλλά στην αρχή της μη διάκρισης, της πολιτικής ίσων ευκαιριών και της αναγνώρισης του δικαιώματος πρόσβασης κάθε ανθρώπου στην εργασία. Εφαρμόζοντας πολιτική ίσων ευκαιριών προς τα δύο φύλα, το 47% στο σύνολο του προσωπικού είναι γυναίκες και το 53% άνδρες.