• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Κοινωνική Αλληλεγύη

Η WIND “δείχνει ποια είναι” στην πράξη: Συμμετέχει με την ομάδα της σε αθλητικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, ανεβάζει τον πήχη των επιδόσεων και προσφέρει για το κοινό καλό.

Φέτος είναι 8η συνεχή χρονιά που η WIND “δείχνει το δρόμο”, τρέχοντας για καλό σκοπό. Από το 2011 και την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας της στο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”, στη Θεσσαλονίκη, η εταιρία συνδέεται άμεσα με διοργανώσεις αγώνων δρόμου σε όλη την Ελλάδα.

Η WIND Running Team απαρτίζεται από εργαζόμενους, συνεργάτες, συνδρομητές και φίλους της WIND, και κάθε φορά “δείχνει το δρόμο” προάγοντας την άθληση, όχι μόνο ως τρόπο ζωής, αλλά και ως μέσο αλληλοϋποστήριξης και αλληλεγγύης. Κινητήριος δύναμη είναι ο σκοπός της: Η WIND με την ομάδα της φιλοδοξεί να φέρει ανθρώπους κάθε ηλικίας κοντά στον αθλητισμό, αλλά και να επενδύσει τους αγώνες που υποστηρίζει με ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Συμμετέχω = Προσφέρω.

Όλα αυτά τα χρόνια η WIND Running Team έχει όχι μόνο συμβάλλει καθοριστικά στη ραγδαία ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στη χώρα μας, αλλά και έχει στηρίξει στην πράξη αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Αυτό σημαίνει πως σε κάθε αγώνα στον οποίο κατεβαίνει με την ομάδα της- από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και το Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” της Θεσσαλονίκης, μέχρι τους αγώνες πόλεις Run Greece σε Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη και Καστοριά, αλλά και σε πολλές άλλες διοργανώσεις ανά την επικράτεια- η WIND συγκεντρώνει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, το οποίο στη συνέχεια αποδίδει σε επιλεγμένους κοινωφελείς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, ενώσεις και οργανώσεις.

Στόχος είναι να διασφαλίζονται πάντα οι τέσσερις βασικές κατηγορίες δικαιωμάτων των παιδιών για Επιβίωση, Προστασία, Ανάπτυξη – Εξέλιξη και Συμμετοχή.

Οι πρωταθλητές, οι πρεσβευτές αλλά και όλα τα μέλη της WIND Running Team κάθε φορά “δείχνουν ποιοι είναι”, αποδεικνύοντας ότι ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας, με τον δικό του τρόπο, μπορεί να τρέξει, να απολαύσει τη συμμετοχή του και να υποστηρίξει το κοινό καλό.