ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ
ΠΑΚΕΤΑ
myQ
myQ App

Q My Tone

Η Q ντύνει τη ζωή σου με μουσική, όπου κι αν είσαι!

Διάλεξε τώρα εσύ τον ήχο κλήσης του κινητού σου!

Τώρα μπορείς να διαλέξεις το τραγούδι που θες να ακούγεται όταν σε καλούν. Μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά τραγούδια για τον κάθε φίλο σου ενώ έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις άλλο τραγούδι για κάθε μέρα ή ακόμα και ώρα ανάλογα με την διάθεσή σου!

Έχεις φίλο που γιορτάζει; Kάντου δώρο ένα My Tone! Σίγουρα θα ενθουσιαστεί! Κάλεσε τώρα στο 14032 για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία και να μάθεις όλα όσα μπορεί να κάνει.

Στο My Tones έχεις πρόσβαση σε πάνω από 1000 τραγούδια, ελληνικά και ξένα, αλλά βρίσκεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις! Διάλεξε μεταξύ των κατηγοριών HOT, Ελληνικά, Ξένα και Top, με περισσότερες από 30 υποκατηγορίες, όπως: Νέες Κυκλοφορίες, Pop, Rock, Λαϊκά, Έντεχνα, κ.λ.π... Ακόμα μπορείς να διαλέξεις και ολόκληρο το άλμπουμ του αγαπημένου σου τραγουδιστή (έως 5 τραγούδια/τραγουδιστή).


Ξεκίνα τώρα! Βρες το, ενεργοποίησέ το και απόλαυσέ το!

Δες τι θα σου κοστίσει: Για κάθε My Tone 1,85€, για κάθε άλμπουμ 4,92€. Kαι είναι δικά σου για 1 ολόκληρο χρόνο!

  • Κλήση 14032: 1,24€/λεπτό
  • Αγορά/Δώρο My Tone: 1,85€
  • Ενεργοποίηση: 1,85€
  • Μηνιαίο πάγιο: 0,62€


Γίνε και εσύ DJ! Φτιάξε το δικό σου Q πρόγραμμα!

Με το My Tones μπορείς να διαλέξεις ποιο τραγούδι θα ακούγεται απ’ όλους όλες τις ώρες ή να επιλέξεις διαφορετικό τραγούδι για τους φίλους σου ή την παρέα σου, αλλά και να διαλέξεις τις ώρες που θα το ακούνε (πρωί 7-12, μεσημέρι 12-4, απόγευμα 4-8, βράδυ 8-12, νύχτα 12-7, ή Σαββατοκύριακο)!Πες το μ’ ένα My Tone!

Θες να κάνεις μια αφιέρωση; Στείλε ένα My Tone δώρο στο πρόσωπο που θέλεις, σε Q, WIND ή F2G. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιεί My Tone, θα λάβει ένα ενημερωτικό SMS για να το ενεργοποιήσει.

Κάθε My Tone κοστίζει 1,85€ με το που θα το στείλεις.

Τώρα μπορείς να ηχογραφήσεις το δικό σου τραγούδι σου και να το κάνεις My Tone. Κάλεσε τη Μουσική Φωνητική Πύλη στο 14032 και επίλεξε τον αριθμό 5 στο μενού επιλογών της υπηρεσίας My Tones. Μπορείς να ηχογραφήσεις μέχρι και 3 προσωπικά My Tones!

Διευκρινίσεις για τα Προσωπικά My Tones:

  • μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως κάθε άλλο My Tone
  • μπορούν να ακούγονται σε διαφορετικές ώρες, για συγκεκριμένο αριθμό/ομάδα κ.λ.π.
  • έχουν μέγιστη διάρκεια ηχογράφησης μέχρι 30 δευτερόλεπτα, αλλά μπορείς αν θες να είναι και μικρότερα
  • δεν λήγουν μετά από έναν χρόνο όπως τα άλλα


Τι κάνεις με ένα My Tone που έληξε;

Έναν χρόνο αφού το αγοράσεις, θα λάβεις SMS που θα σoυ λέει ότι το συγκεκριμένο My Tone έληξε. Αν το θέλεις κι άλλο, ακολούθησε τις οδηγίες του SMS για να το αγοράσεις ξανά.Η ανανέωση του My Tone κοστίζει 1,85€, όσο δηλαδή και η αγορά του.Ενεργοποίηση με SMS

Στείλε κενό SMS στο 19425, με χρέωση 1,85€.Έχεις τον έλεγχο των αγορών σου

Μπορείς να αλλάξεις γνώμη για ό,τι πήρες, απλά επιλέγοντας το μενού προσωπικών ρυθμίσεων.Προσωρινή διακοπή ή οριστική διακοπή

Aπενεργοποίησε προσωρινά το My Tones. Mπορείς αν θέλεις και για όσο θέλεις, να ακούγεται ξανά ο κλασικός ήχος του δικτύου, χωρίς εσύ να χάσεις τις προσωπικές ρυθμίσεις σου (αγορές, ρυθμίσεις ωρών, κ.λπ.), ενώ η χρέωση μηνιαίου παγίου της υπηρεσίας συνεχίζεται. Αν, όμως, διακόψεις οριστικά την υπηρεσία οι προσωπικές σου ρυθμίσεις θα χαθούν.