ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ
ΠΑΚΕΤΑ
myQ
myQ App

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Ανακάλυψε τις τιμές που απολαμβάνεις με την Q!

Τιμοκατάλογος

Αν είσαι παλιός συνδρομητής της Q (πριν από 30/01/2007) και θέλεις να απολαμβάνεις επιπλέον προνόμια, στείλε απλώς SMS χωρίς χρέωση στο 12007.

Μην ξεχνάς ότι αν ενεργοποιήσεις τα νέα προνόμια, μετά δεν θα μπορείς να τα απενεργοποιήσεις.

Επίσης τώρα, όλοι οι συνδρομητές Q μπορούν να καλούν όχι μόνο τα μέλη της οικογένειάς τους, όπως γινόταν παλιά με το Q family, αλλά και όλους τους υπόλοιπους συνδρομητές Q!

Επίλεξε κατηγορία


Νέες Συνδέσεις
Βασικές Χρεώσεις
Mobile Internet Daily
Διεθνείς Κλήσεις
Δες ποιες χώρες έχουν προνομιακή χρέωση
Q Special International Pack
Γενικές Υπηρεσίες
Προτεραιότητα Κατανάλωσης

Απόκτησε τα πάντα, εύκολα & οικονομικά!

μενού "MYQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ"
myQ SMS υπηρεσίες - Μηνύματα βοήθειας
myQ SMS υπηρεσίες - Μηνύματα λάθους
Μουσική Φωνητική Πύλη
myQ SMS chat
DATE - Υπηρεσία γνωριμιών - Αποστολή αιτημάτων
DATE - Υπηρεσία γνωριμιών φωνής
"ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ" - Υπηρεσία υπολογισμού αισθηματικής συμβατότητας
"ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ" - Αποστολή αισθηματικών συμβουλών
"ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ" - Μηνύματα βοήθειας / λάθους
myQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ 14041

Χρεώσεις επικοινωνίας στο εξωτερικό

Κατέβασε τον Αναλυτικό τιμοκατάλογο χρεώσεων περιαγωγής

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 1. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.
 2. Χρέωση ανά δευτερόλεπτο εκτός από τις κλήσεις προς εξωτερικό, όπου η χρέωση γίνεται ανά λεπτό με ελάχιστη χρέωση τα 90 δευτερόλεπτα.
 3. Χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης εκτός από τις κλήσεις προς εξωτερικό, όπου ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι το ένα λεπτό με ελάχιστη χρέωση τα 90 δευτερόλεπτα.
 4. Το βήμα χρέωσης που ισχύει όταν καταναλώνεται χρόνος ομιλίας μέσα από προπληρωμένα πακέτα εξωτερικού παραμένει ως έχει.
 5. Η διάρκεια του προαγορασμένου χρόνου ομιλίας, από τη στιγμή της πρώτης ανανέωσης, ισχύει για 2 μήνες και το πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής για 12 μήνες. Αν ο προαγορασμένος χρόνος ομιλίας δεν καταναλωθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 2 μηνών, το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας παραγράφεται αυτόματα.
 6. Με το πέρας των αρχικών 4 μηνών από την ενεργοποίηση του καρτοκινητού και εφόσον δεν υπάρχει καμία κίνηση από τον συνδρομητή , οι εξερχόμενες κλήσεις φράσσονται αυτόματα. Από την ημερομηνία φραγής, υπάρχει ένα περιθώριο 35 ημερών για ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Με τη λήξη της προθεσμίας των 35 ημερών, ο αριθμός του κινητού σου τηλεφώνου διαγράφεται.
 7. Εθνικές κλήσεις («Προς Όλους»), αφορούν κλήσεις προς όλους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας ελληνικών δικτύων που βρίσκονται εντός Ελλάδας (69ΧΧΧΧΧΧΧΧ) και προς όλους τους γεωγραφικούς αριθμούς ελληνικών δικτύων σταθερής τηλεφωνίας (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). Δεν αφορά κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ.).
 8. Tα δωρεάν MB για κίνηση Mobile Internet από ενεργοποιημένα προπληρωµένα πακέτα ενσωματωμένης χρήσης και προσφορές δεν θα μπορούν να καταναλωθούν σε περίπτωση μηδενικού υπολοίπου. Ελάχιστο προαπαιτούμενο υπόλοιπο εξακολουθεί να είναι το 0,01€.
 9. Η Q έχει δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τον παραπάνω τιμοκατάλογο, δημοσιεύοντας τις νέες τιμές στον ημερήσιο τύπο.
 10. Για γενικές πληροφορίες καρτοκινητής Q μπορείτε να καλείτε δωρεάν το 1227 από το κινητό σας.
 11. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιηθεί πριν από 30/01/2007 θα απολαμβάνουν τις χρεώσεις του ισχύοντα τιμοκαταλόγου.
 12. Οι χρεώσεις των SMS πραγματοποιούνται με την αποστολή τους, ανεξάρτητα από την παράδοσή τους στον παραλήπτη. Η χρέωση αναφέρεται στην αποστολή SMS προς τα υπόλοιπα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Η αναφορά επιτυχούς παράδοσης (delivery report) που λαμβάνει ο συνδρομητής της Q για αποστολή SMS από καρτοκινητό Q προς σταθερό συνδρομητή ΟΤΕ αφορά στην παράδοση του μηνύματος στο σταθερό δίκτυο του ΟΤΕ και όχι στη σταθερή συσκευή ΟΤΕ.
 13. Οι χρεώσεις των ΜMS πραγματοποιούνται με την αποστολή τους, ανεξάρτητα από την παράδοσή τους στον παραλήπτη.