ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ
ΠΑΚΕΤΑ
myQ
myQ App

Q &
WhatsApp

Καλά μαντάτα: Δεν πληρώνεις data!

Q & WhatsApp

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Q σού προσφέρει εντελώς δωρεάν όλα τα δεδομένα που καταναλώνεις όταν χρησιμοποιείς την εφαρμογή WhatsApp!

Ξέχνα τα SMS και ξεκίνα να στέλνεις μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους και πολλά άλλα, μέσω WhatsApp στους φίλους σου από παντού!

Τώρα πια δεν χρειάζεται να ψάχνεις δωρεάν WiFi, αφού η χρήση του WhatsApp είναι χωρίς καμία χρέωση, όπου κι αν είσαι!

Τι είναι το WhatsApp;

Το WhatsApp είναι η κορυφαία mobile εφαρμογή μηνυμάτων στον κόσμο. Οι χρήστες της WhatsApp εφαρμογής μπορούν να ανταλλάξουν μηνύματα, φωτογραφίες, ήχους και βίντεο μέσω του Internet. Στα δίκτυα κινητής συνήθως χρεώνεσαι γι' αυτά τα δεδομένα.

Το WhatsApp είναι διαθέσιμο για smartphones (Android, iPhone, Windows Phone, BlackBerry, Nokia και Symbian).Τι πρέπει να κάνω για να αποκτήσω την προσφορά;

Αν είσαι συνδρομητής Q

  • Tο μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις στο smartphone σου τη WhatsApp εφαρμογή, αν δεν την έχεις ήδη, και να ξεκινήσεις να τη χρησιμοποιείς!

Αν δεν είσαι συνδρομητής Q

  • Έλα στην Q!
  • Κατέβασε τη WhatsApp εφαρμογή:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
  1. Η δωρεάν χρήση δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής παρέχεται χωρίς καμία προϋπόθεση μέχρι τις 31/10/2016.
  2. Από 1η Οκτωβρίου 2016 και μετά, οι συνδρομητές θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν δωρεάν τη χρήση δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής για μέγιστο διάστημα 60 ημερών από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας, διάστημα που θα ανανεώνεται για ακόμα 60 ημέρες κάθε φορά που γίνεται μια ανανέωση.
  3. Οι νέοι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν στην Q από 01/10/2016 και μετά, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν μια οποιαδήποτε ανανέωση για να απολαμβάνουν δωρεάν τη χρήση της WhatsApp εφαρμογής.
  4. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιείται κάποια ανανέωση σε αυτό το διάστημα, η χρήση της WhatsApp εφαρμογής θα καταναλώνει από τον όγκο του εκάστοτε ενεργού πακέτου ή προσφοράς δεδομένων του συνδρομητή, ενώ στην περίπτωση που δεν υπάρχει ενεργό πακέτο ή προσφορά δεδομένων, η χρέωση της χρήσης δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής θα είναι 0,1€/ΜΒ σε βήματα του 1KB.
  5. Οι φωνητικές κλήσεις μέσω του Internet μεταξύ των χρηστών της εφαρμογής WhatsApp δεν παρέχονται δωρεάν στους Q συνδρομητές, προς το παρόν. Οι συνδρομητές θα χρεώνονται δεδομένα για αυτές τις κλήσεις σύμφωνα με τα ενεργοποιημένα τους πακέτα ή τη βασική χρέωση δεδομένων που ισχύει στην Q.
  6. Η WhatsApp δεν υποστηρίζει ούτε εγκρίνει προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν προσφέρονται από τη WhatsApp. Το WhatsApp είναι ένα εμπορικό σήμα της WhatsApp Inc.