ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ
ΠΑΚΕΤΑ
myQ
myQ App

ONLINE BONUS
1GB + 1000’
ΠΡΟΣ Q

Με χρέωση ανά δευτερόλεπτο
από το πρώτο δευτερόλεπτο

Κερδίζεις Bonus στην πρώτη ανανέωση & έχεις χρέωση ανά 1"

Για να ζήσεις ελεύθερο πουλί, η Q σε ανταμείβει με bonus όταν ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου, με όποιο τρόπο κι αν επιλέξεις και επιπλέον έχεις χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης!

Το BONUS ανανέωσης της Q είναι:
500ΜΒ Mobile Internet & 1000 λεπτά ομιλίας προς QBonus Online ανανέωσης

Τώρα η Q σε επιβραβεύει με την πρώτη online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας ή PayPal, κάθε μήνα, με επιπλέον 524ΜΒ*!

Το bonus ισχύει στην πρώτη online ανανέωση του μήνα από 10€ και άνω, μέσω του www.myq.gr ή του myQ App, και προστίθεται στο βασικό bonus (1000’ προς Q & 500MB).Ανανέωσε τώραBonus Ανανέωσης μέσω καταστημάτων WIND

Έλα σε ένα κατάστημα WIND και κέρδισε επιπλέον 524MB στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα από 10€ και άνω*. Τώρα μπορείς να φορτώσεις γρήγορα και εύκολα όσο χρόνο θέλεις, στα καταστήματα WIND, επιλέγοντας χρόνο ομιλίας από 6€ έως και 50€.Bonus Ανανέωσης μέσω φυσικής ή άυλης κάρτας

Τώρα η Q σε επιβραβεύει και στην πρώτη ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω φυσικής ή άυλης κάρτας! Στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ και άνω κερδίζεις:


  • 500MB** mobile internet &
  • 1000 λεπτά ομιλίας προς Q

Ανανέωσε τώρα


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
  1. Τα δωρεάν λεπτά της προσφοράς καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο ομιλίας
  2. * Tα extra 524MB bonus αποδίδονται μόνο για ανανεώσεις online (με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα κ PayPal) και για ανανεώσεις μέσω των καταστημάτων WIND (1GB = 1024MB).
  3. ** To bonus ανανέωσης χρόνου ομιλίας μέσω φυσικής ή άυλης κάρτας ανανέωσης είναι 500ΜΒ, ακόμα και στην περίπτωση που η ανανέωση γίνει online ή μέσω του myQ App.
  4. Στις διαθέσιμες αξίες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. αλλά και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%. Το τέλος καρτοκινητής αφαιρείται αυτόματα από το υπόλοιπό σου κατά τη στιγμή της ανανέωσης.
  5. Τα bonus λεπτά & ΜΒ κρατάνε 30 ολόκληρες μέρες.
  6. Θέλεις να δεις πόσο bonus σου έχει απομείνει; Στείλε με SMS "ΥΠ" στο 12012, χωρίς χρέωση.
  7. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.