• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0
Hero Banner Hero Banner
μόνο με35 τον μήνα

Συνδύασέ το με WIND VISIONFamily Pack με επιπλέον 6€/μήνα
και πάρε δώρο tablet Huawei MediaPad T3 10 Wifi

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

gift-android-box
WIND VISION
Android TV
αποκωδικοποιητής
gift-tablet
HUAWEI MediaPad T3
10’’ Wifi

ΠΑΡΟΧΕΣ Η προσφορά ισχύει μέχρι και 30 Ιουνίου

INTERNET

100Mbps

10 Mbps Upload

ΣΤΑΘΕΡΟ

Απεριόριστες

Αστικές & Υπεραστικές κλήσεις

300 Λεπτά

προς εθνικά κινητά

1500 Λεπτά

προς WIND/Q κινητά

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Router

Δώρο αξίας 149€

Huawei
MediaPad T3 10 Wifi

WIND VISION

Android TV αποκωδικοποιητής

Click To Call Image

Πάρε τώρα την προσφορά σου!

Συμπλήρωσε τον αριθμό σου
για να σε καλέσουμε

Η τιμή ισχύει μόνο για νέες ενεργοποιήσεις σταθερής με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου που θα πραγματοποιηθούν μέσω online shop. Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και φόρο Σταθερής Τηλεφωνίας 5%.

Σε περιπτώσεις που η διαδικτυακή σύνδεση παρέχεται με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber-to-the-Home), ενημερώσου για τις προσφορές και τη δυνατότητα επιδότησης μέσω της Δράσης SFBB εδώ.

Η επιπλέον έκπτωση αν το συνδυάσεις με κινητό Wind εξαρτάται από το μηνιαίο πάγιο του συμβολαίου της κινητής σύμφωνα με τον αναλυτικό πίνακα.

Οι παρεχόμενες ψηφιακές ευκολίες αναλυτικά.

Οι δωρεάν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις αφορούν προορισμούς που ξεκινούν από 2 (π.χ. 210 7654321, 2310 654321 κλπ).

Μάθε περισσότερα για τον συνδυασμό του F2G/Mobile Broadband με τη Σταθερή.

Η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, η απόσταση από την υπαίθρια καμπίνα (ΚΑΦΑΟ) με την οποία συνδέεται η γραμμή, η ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, οι πιθανές παρεμβολές από γειτονικά δίκτυα, η ποιότητα και η ταχύτητα με την οποία προσφέρεται το ζητούμενο περιεχόμενο, τον τερματικό εξοπλισμό του συνδρομητή κ.α.. Στην περίπτωση των υπηρεσιών 100Mbps και 200Mbps, οι διακυμάνσεις είναι ελάχιστες. Για την ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, συνιστάται να γίνει ο έλεγχος της εσωτερικής καλωδίωσης του κτηρίου από τον πελάτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ταχυτήτων του τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Από την πλευρά της WIND καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της βέλτιστης ταχύτητας ανάλογα με την τεχνολογία και τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε γραμμής.