• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Η διασκέδαση αλλάζει και γίνεται WIND ONE

Με 1+1 εισιτήριο στα «Αθηναϊκά θέατρα» για μερικές από τις καλύτερες παραστάσεις της θεατρικής σεζόν 2019 – 2020. Αποκλειστικά για τους πελάτες WIND ONE!

 

Θέλεις δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός; Πάρε κωδικό και «έφυγες» για θέατρο.

Απόκτησε 1+1 εισιτήριο δώρο για όλες τις παραστάσεις παραγωγής των «Αθηναϊκών Θεάτρων» της σεζόν 2019-2020, στέλνοντας αίτημα για κωδικό. Εξαργύρωσε έπειτα τον κωδικό στο site της viva.gr αγοράζοντας 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.

 

Μπορείς να λάβεις κωδικό για την προσφορά με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Στείλε sms ΤΕΧΝΗ ΝΑΙ στο 1202 με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες
  2. Κάνε login στην εφαρμογή myWIND, και πήγαινε στην ενότητα «Μοναδικά προνόμια». Βρές την προσφορά για τα Αθηναϊκά θέατρα και επίλεξε «Θέλω κωδικό».

Μετά το αίτημα σου, ο κωδικός θα αποσταλεί με sms στο κινητό σου. Αφού λάβεις τον κωδικό σου, μπορείς να κλείσεις θεατρικά εισιτήρια για την παράσταση που επιθυμείς στο viva.gr εξαργυρώνοντάς τον κατά τη διαδικασία κράτησης. Και μην ξεχνάς, για κάθε εισιτήριο που αγοράζεις με τον κωδικό σου, παίρνεις ακόμη 1 εισιτήριο δώρο.

 

Έχεις κωδικό και ετοιμάζεσαι για θέατρο; Εκμεταλλεύσου το προνόμιο του 1+1 που εξασφάλισε η WIND για εσένα και παρακολούθησε κορυφαίες θεατρικές παραγωγές. Μερικές από αυτές που μπορείς να δεις είναι:

ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ /ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Πρωταγωνιστές ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΑΠΟΘΗΚΗ O ΠΑΤΕΡΑΣ * Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάσος Ιορδανίδης, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννα Σταυράκη, Νικολέττα Χαρατζόγλου Νοέμβριος 2019 – Απρίλιος 2020 ή μέχρι τη νεότερη λήξη αυτής
ΑΛΙΚΗ ΜΑΜΑ ΡΟΖΑ Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Νοέμβριος 2019 – Απρίλιος 2020 ή μέχρι τη νεότερη λήξη αυτής
ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ART Θοδωρής Αθερίδης, Άλκης Κούρκουλος, Μιχάλης Οικονόμου Νοέμβριος 2019 – Απρίλιος 2020 ή μέχρι τη νεότερη λήξη αυτής
ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ Δημήτρης Καταλειφός, Μαρία Καλλιμάνη Νοέμβριος 2019 – Απρίλιος 2020 ή μέχρι τη νεότερη λήξη αυτής

*άνω των 16 ετών

Για πληροφορίες και περισσότερες παραστάσεις δες εδώ.

 

Διευκρινίσεις