• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0
Πάνω από 60 συνδρομητικά κανάλια
Περιεχόμενο που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους, με ψυχαγωγικά, αθλητικά, παιδικά, μουσικά, lifestyle και ειδησεογραφικά κανάλια.
Ελεύθερα ελληνικά κανάλια
Όλα τα κανάλια της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης είναι διαθέσιμα στο ίδιο περιβάλλον πλοήγησης με τα συνδρομητικά, μέσω της δυνατότητας του αποκωδικοποιητή της WIND VISION να λαμβάνει τα ελεύθερα τηλεοπτικά σήματα που εκπέμπονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.
Αναβαθμισμένος οδηγός προγράμματος
Το τι θα δεις είναι στο χέρι σου αφού έχεις πλέον πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες και εικόνες για κάθε πρόγραμμα αλλά και τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τρόπους περιήγησης στα προγράμματα των καναλιών.
Πρόσβαση σε αμέτρητες εφαρμογές AndroidTV
Με τη WIND VISION έχεις τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις το περιεχόμενο σου με ταινίες, μουσική, παιχνίδια, και πολλά ακόμα κατεβάζοντας ότι εφαρμογή θέλεις από το Google Play Store.
Δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου 4K & HDR 10
Επειδή σε τελευταία ανάλυση η τηλεόραση είναι εμπειρία ήρθε η στιγμή να απολαύσεις περιεχόμενο που σου προσφέρεται στην μεγαλύτερη ανάλυση που μπορούν να αποδώσουν οι τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Το περιεχόμενο της τηλεόρασής σου
είναι στα χέρια σου!

Έως και 7 ημέρες catch up
Έχασες το αγαπημένο σου πρόγραμμα; Κι όμως όχι, αφού μπορείς να παρακολουθήσεις προγράμματα που έχουν προβληθεί μέχρι και 7 ημέρες νωρίτερα.
Το smartphone σου γίνεται το τηλεχειριστήριό σου
Κατέβασε την Android TV remote εφαρμογή (Android / iOS) στην συσκευή σου και χειρίσου την WIND VISION από το smartphone σου.
Επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος
Δεν πρόλαβες να δεις την αρχή του προγράμματος; Δεν την έχασες! Μπορείς να πατήσεις επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος και να το παρακολουθήσεις από την αρχή χωρίς να χάσεις στιγμή!
Φωνητική αναζήτηση
Ψάξε και βρες αυτό που θέλεις στο Google, μόνο με τη φωνή σου.

Η τηλεόρασή σου σε
διαφορετικές συσκευές.

Με τη WIND VISION μπορείς να παρακολουθήσεις ταυτόχρονα
διαφορετικά προγράμματα από την τηλεόραση, το smartphone
ή/ και το tablet σου.

Εφαρμογή WIND VISION
Κατέβασε την εφαρμογή WIND VISION στο smartphone ή το tablet σου!
Μπες στην εφαρμογή με τους κωδικούς που διαθέτεις στο myWIND και απόλαυσε το περιεχόμενο που επιθυμείς όποτε και όπου θέλεις!

Αν δεν διαθέτεις λογαριασμό στο myWIND, μπορείς να δημιουργήσεις  εδώ!

Όλα στη μεγάλη οθόνη
του σαλονιού.

Ασύρματη μετάδοση περιεχομένου μέσω Chromecast
Ο αποκωδικοποιητής σου δίνει τη δυνατότητα να μεταδώσεις στην τηλεόρασή σου φωτογραφίες, βίντεο και το περιεχόμενο εφαρμογών από το smartphone ή /και το tablet σου με το πάτημα ενός κουμπιού*.
Δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικές συσκευές
Σύνδεσε στον αποκωδικοποιητή USB sticks ή σκληρό δίσκο και δες στην τηλεόρασή σου το περιεχόμενο τους.
Bluetooth
Παίξε παιχνίδια συνδέοντας gamepad, σύνδεσε ασύρματα ηχεία για τον τέλειο ήχο σε ταινίες και μουσική, χρησιμοποίησε ασύρματα ακουστικά για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο της WIND VISION. Επιπλέον, χειρίσου την τηλεόρασή σου με ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Πλούσιο περιεχόμενο
σε κανάλια και εφαρμογές!

Τεράστια ποικιλία θεματικών καναλιώνΑμέτρητες εφαρμογές όπως: