• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Πριν το ταξίδι σου

1. Βεβαιώσου ότι η υπηρεσία Περιαγωγής είναι ενεργοποιημένη στη γραμμή σου.

Επικοινώνησε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών εδώ για να επιβεβαιώσεις ότι η υπηρεσία Περιαγωγής είναι ενεργοποιημένη στη γραμμή σου. Σε περίπτωση που δεν είναι ενεργοποιημένη μπορείς να την ενεργοποιήσεις χωρίς κανένα κόστος από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ή σε κάποιο κατάστημα WIND.

2. Αν είσαι συνδρομητής Καρτοκινητής, μην ξεχάσεις να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου ή να πάρεις μαζί σου κάρτες ανανέωσης.

Εφόσον έχεις προμηθευτεί κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας πριν το ταξίδι σου, μπορείς να στείλεις γραπτό μήνυμα με τον 16ψήφιο κωδικό ανανέωσης στο 1268 ή να μπεις στο MyF2G για Online ανανέωση χρόνου ομιλίας ή να καλέσεις το 0030 693 5601268 από σταθερό τηλέφωνο ή από κινητό WIND και να ακολουθήσεις τις ηχογραφημένες οδηγίες. Διαφορετικά μπορείς να αγοράσεις Online έναν 16ψήφιο κωδικό κάρτας ανανέωσης μέσω των εταιρειών viva και connect phone ή μπορείς να ζητήσεις από κάποιο τρίτο πρόσωπο να αγοράσει μία κάρτα ανανέωσης και να σου δώσει τον κρυφό κωδικό ή να επισκεφθεί ένα WIND Store στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική ανανέωση.

3. Τσέκαρε τα πακέτα, τις βασικές χρεώσεις και τις υπηρεσίες Περιαγωγής που είναι διαθέσιμες ανάλογα με τον προορισμό σου εδώ.

4. Σημείωσε τα χρήσιμα τηλέφωνα που μπορεί να χρειαστείς κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο εξωτερικό.

  • Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με θέματα Περιαγωγής κάλεσε κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο εξωτερικό στο +306935601266 δωρεάν.
  • Για να επικοινωνήσεις με την Ομάδα Εξυπηρέτησης WIND (ιδιώτες & εταιρικοί πελάτες) πάτησε εδώ.
  • Για να ακούσεις τα μηνύματα στον τηλεφωνητή σου κάλεσε στο + 30 693 560 1222 (με χρέωση ως εξερχόμενη κλήση Περιαγωγής από τη χώρα που βρίσκεσαι προς Ελλάδα).
  • Για τον πανευρωπαϊκό αριθμό άμεσης ανάγκης κάλεσε στο 112.
Wind.gr Logo
Θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για προσφορές της WIND;