Exit

Όταν είστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο τηλέφωνό σας, μοιράζοντας το χρόνο σας μεταξύ δουλειάς και παιχνιδιού, χρειάζεστε ένα τηλέφωνο που να ανταπεξέρχεται στα πάντα. Έτσι, σχεδιάσαμε το Galaxy Note7, μια συσκευή τόσο φιλόδοξη όσο εσείς. Μια συσκευή για να εκμεταλλευτείτε τη ζωή στο έπακρο, με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

  • Επεξεργαστής 8 πυρήνων 2.3GHz & 1.6GHz
  • Οθόνη 5.7'' FHD
  • Κάμερα 12ΜΡ και 5ΜΡ
  • Υποστήριξη 4G δικτύων

Λιανική τιμή: 879€

Σχεδιασμός

Το Samsung Galaxy Note7 διαθέτει τέλεια συμμετρική σχεδίαση συνδυάζοντας στυλ και πρακτικότητα .Η διπλή κυρτή οθόνη αλλά και οι καμπύλες στο πίσω μέρος το καθιστούν όμορφο και άνετο για εύκολο κράτημα στο χέρι. Με το Galaxy Note7, δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το τηλέφωνο σας καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε κάθε στιγμή. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη και διαθέτει πρωτόκολλο IP68 το οποίο επιτρέπει την χρήση της συσκευής σε κάθε περίσταση. Επιπλέον και η γραφίδα S Pen είναι ανθεκτική στο νερό και έτσι μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις ακόμη και κάτω από βροχή.

S Pen

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των Galaxy Note ήταν πάντα το S Pen, το οποίο προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικές και χρήσιμες λειτουργίες.Με την βελτιωμένη έκδοση, έχει γίνει πιο ακριβές ώστε να μπορείτε να είστε ακόμη πιο παραγωγικοί. Είτε θέλετε να γράψετε σημειώσεις άμεσα, είτε να ζωγραφίσετε, είτε να επεξεργαστείτε βίντεο ή ακόμη και να μεταφράσετε ένα κείμενο, τώρα είναι ευκολότερο από ποτέ. Μερικές φορές οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν δεν το περιμένετε και τότε θέλετε να την κρατήσετε στην στιγμή μία σημείωση. Με το Galaxy Νote7, μπορείτε απλά να βγάλετε το S Pen και να δημιουργήσει ένα Screen Off σημείωμα στη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε μέσα στις εφαρμογές. Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, μπορεί να σας φαίνετε δύσκολο να διαβάσετε το μενού ενός εστιατορίου σε μια ξένη γλώσσα. Με το Galaxy Note7 η μετάφραση γίνετε γρήγορα και εύκολα. Μεταφράστε οποιοδήποτε κείμενο από την οθόνη του τηλεφώνου ακόμη και εάν αυτό είναι στις φωτογραφίες, σε ιστοσελίδες ή μηνύματα κειμένου, απλά επιλέγοντας το κείμενο με το S Pen. Με το Galaxy Note7, μπορείτε να επεξεργαστείτε εν κινήσει βίντεο και εικόνες. Αν θέλετε να εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενός βίντεο και να απομακρύνετε τυχόν ανεπιθύμητα τμήματα, απλά επιλέξτε την επιθυμητή περιοχή που θέλετε να μετατραπεί σε ένα κινούμενο GIF χρησιμοποιώντας το S Pen. Στη συνέχεια μπορείτε να γράψετε ένα σημείωμα σχετικά με τη δημιουργία σας και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Ψυχαγωγία

Όταν βρίσκεστε σε διαρκή κίνηση, συνήθως είναι δύσκολο να βρείτε την κατάλληλη στιγμή και το σωστό μέρος για να ηρεμήσετε. Γι' αυτό το Galaxy Note7 μετατράπηκε στην απόλυτη συσκευή ψυχαγωγίας, δίνοντάς σας πρόσβαση στα πιο ρεαλιστικά βίντεο HDR και στα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια που υποστηρίζουν το νέο API που ακούει στο όνομα Vulkan. Έτσι, μπορείτε να "κατεβάσετε διακόπτες" και να χαλαρώσετε, έστω και για λίγο, ακόμα και όταν μετακινείστε.

Σάρωση ίριδας

Τα μάτια σας είναι το κλειδί για το δικό σας Galaxy Note7. Η σάρωση ίριδας θα κρατήσει τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Τώρα δεν έχετε πλέον να ανησυχείτε για τις ιδιωτικές σας πληροφορίες. Το Galaxy Νote7 διαθέτει υψίστης ασφαλείας τεχνολογία για προστασία περιεχομένου. Σε αντίθεση με ένα δακτυλικό αποτύπωμα, η ίριδα έχει ένα μοναδικό μοτίβο το οποίο δεν είναι κοινό ακόμη και σε πανομοιότυπα δίδυμα. Συνολικά, η σάρωση της ίριδας είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους προστασίας των δεδομένων σας. Η σάρωση της ίριδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να προστατεύσει τις σύνδεσεις σας στο web με τα στοιχεία εισόπου που αποθηκεύονται στο Web Sign-in. Όλες αυτές οι πληροφορίες να αποθηκεύονται στον ασφαλή φάκελο όπου έχετε πρόσβαση μόνο εσείς. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε όλες τις προσωπικές φωτογραφίες σας και τα βίντεό , καθώς και εφαρμογές όπως το mobile banking, στον Ασφαλή φάκελο για να κρατήσετε τα δεδομένα σας προστατευμένα.


Κάμερα

Τραβήξτε επαγγελματικές φωτογραφίες με την κάμερα Dual Pixel 12 MP του Galaxy Note7. Είτε βρίσκεστε σε κάποιο μπαρ με τους φίλους σας ή απολαμβάνεται μια νυχτερινή βόλτα, μπορείτε να απαθανατίσετε φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες σε οποιαδήποτε κατάσταση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα διαθέτει αισθητήρα εικόνας με φωτεινότερο φακό F1.7 και μεγαλύτερα 1.4㎛ pixels, για περισσότερο φως και για καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες. Πλέον μπορείτε να δώσετε ζωή στις φωτογραφίες σας με Motion Wide Selfies. Απαθανατίστε την ενέργεια και την κίνηση όλης της παρέας σε μία πανοραμική selfieκαι ζήστε την ξανά και ξανά.

*Εικόνα οθόνης όπως τραβήχτηκε από ένα Galaxy Note7.

Περισσότερος χώρος για τα πάντα

Τα Smartphones αποτελούν ολοκληρωμένες συσκευές πολυμέσων και μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες, να κατεβάσετε εφαρμογές και πολλά άλλα. Όλα αυτά όμως έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο. Το Galaxy Note7 διαθέτει εσωτερική μνήμη 64GB για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες και μπορείτε να την επεκτείνετε με κάρτες μνήμης microSD έως 256 GB. Έτσι δεν θα χρειαστεί να διαγράψετε τις πολύτιμες φωτογραφίες ή βίντεο για να ελευθερώσετε χώρο.

*Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την χώρα

Πλεονεκτήματα με "ισχύ"

Το Galaxy Note7 έχει μεγαλύτερη μπαταρία (3.500 mAh) και προσφέρει γρήγορη φόρτιση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε εκτεταμένη χρήση.

Smart Switch

Έτοιμοι για την αναβάθμιση σε Galaxy Note7; Χρησιμοποιήστε το Smart Switch για να μεταφέρετε τα πάντα από το παλιό σας τηλέφωνο στο Galaxy Note7. Ή κρατήστε τα όλα στο cloud και κατεβάστε μόνο τα σημαντικά. Εάν κάνετε τη μετάβαση από κάποιο παλαιότερο μοντέλο Galaxy Note, θα βρείτε όλο το περιεχόμενο που σχετίζεται με το S Pen, από σημειώσεις S Note μέχρι σημειώματα δραστηριοτήτων, στην εύχρηστη εφαρμογή Samsung Notes.

*Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την χώρα.

Κάτι παραπάνω από ένα απλό τηλέφωνο

Ξεκινώντας με το Το Galaxy Note7 είναι σχεδιασμένο να ξεκλειδώνει τις δυνατότητες άλλων συσκευών. Σχεδιάστηκε να παίζει το ρόλο του κλειδιού που ανοίγει την πόρτα σε νέες εμπειρίες, οπουδήποτε.

Χρησιμοποιείς τον Internet Explorer 8

Για να έχεις καλύτερη εμπειρία και πλοήγηση στο νέο site της WIND κάνε update στον Internet Explorer 10:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ BROWSER
Συνέχεια στο wind.gr