• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
 • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

Business Office Antivirus

Business Office Antivirus

Η WIND εμπλουτίζει τις υπηρεσίες Cloud που προσφέρει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, με την υπηρεσία Business Antivirus.

Ειδικότερα, η επιλογή Business Office Antivirus εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες τα ακόλουθα:

 • Προληπτική προστασία για τους υπολογιστές και τους file servers της επιχείρησης
 • Οικονομία με ελάχιστο μηνιαίο κόστος, χωρίς επενδύσεις σε άδειες και  κόστη υποστήριξης λογισμικού
 • Web πλατφόρμα διαχείρισης, προσβάσιμη από παντού

Τώρα η WIND καλύπτει τις ανάγκες για antivirus προστασία των συστημάτων της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας άμεση ενημέρωση για την ασφάλειά τους. Η υπηρεσία Business Office Antivirus προσφέρει προστασία έναντι κακόβουλων επιθέσεων, σε επίπεδο end-point, εντοπίζοντας με επιτυχία ιούς (Trojans, dialers, spyware). Το λογισμικό εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο με ελάχιστη κατανάλωση πόρων και οι ενημερώσεις του πραγματοποιούνται αυτόματα. Επιπλέον, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε web κονσόλα για εύκολη κεντρική διαχείριση όλων των σημείων πρόσβασης (end-points), ανεξάρτητα από τη φυσική τους θέση. 


Όφελος για τον επαγγελματία

Αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων ασφάλειας και διαθεσιμότητας των συστημάτων (Windows PCs, laptops, file servers) της επιχείρησης όσον αφορά την προστασία Antivirus και οριστική απαλλαγή από τον πονοκέφαλο που προκαλούν οι ζημιές από ιούς και κακόβουλες επιθέσεις.


Ειδικά χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα

 • Web κονσόλα διαχείρισης

  Ο χρήστης χρειάζεται μόνο browser και σύνδεση στο internet για να αποκτήσει πρόσβαση στην κεντρική κονσόλα διαχείρισης της υπηρεσίας για να εφαρμόσει πολιτικές ασφαλείας σε όλα τα μηχανήματα της επιχείρησής του.
 • Προληπτική προστασία Antimalware

  100% αποτελεσματική προληπτική προστασία για desktops και servers εναντίον γνωστών, άγνωστων και κρυφών προγραμμάτων ιών - απειλών, μέσω ειδικής τεχνολογίας (heuristic). Προστασία από αρχεία, e-mail, περιήγηση στο internet καθώς και από ανταλλαγή instant messaging.
 • Ευέλικτη εγκατάσταση

  Οι διαχειριστές των συστημάτων έχουν διαφορετικές επιλογές για να εφαρμόσουν πολιτικές ασφάλειας, είτε με την ενεργή ανάμειξη των χρηστών, είτε χωρίς αυτή. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να μην αναμειχθούν μέσω ειδικού distribution tool. 
 • Managed Personal Firewall

  Τα firewalls για κάθε μηχάνημα είναι διαχειρίσιμα, είτε μέσω της web κονσόλας, ή τοπικά στο μηχάνημα μέσω κονσόλας χρήστη, για την  περίπτωση που ο administrator αποφασίσει να δώσει τη διαχείριση τοπικά στους χρήστες. Το firewall περιλαμβάνει φιλτράρισμα εφαρμογών, IPS (Intrusion Prevention System), προληπτική προστασία έναντι δικτυακών ιών, καθώς και εφαρμογή πολιτικών ασφαλείας ανά περιοχή δικτύου (ζώνη).
 • Διαχείριση προφίλ χρηστών

  Οι διαχειριστές των συστημάτων μπορούν να εφαρμόζουν διαφορετικές πολιτικές ασφάλειας ή προφίλ προστασίας, σε κάθε χρήστη ή ομάδα χρηστών, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.
 • Διαφορετικά προφίλ διαχείρισης & παρακολούθησης

  Επιτρέπει στο διαχειριστή των συστημάτων να δίνει αρμοδιότητες διαχείρισης σε άλλους αναβαθμισμένους χρήστες (privileged users) ορίζοντας τους υπολογιστές τους οποίους μπορούν να διαχειρίζονται.
 • Αυτόματες αναβαθμίσεις / ενημερώσεις

  Άμεση αναβάθμιση / ενημέρωση λογισμικού σε περίπτωση επίθεσης “zero day”. Η συχνότητα ενημέρωσης μπορεί να οριστεί από τον διαχειριστή στην κεντρική web κονσόλα ή και on demand τοπικά.
 • P2P αναβαθμίσεις / ενημερώσεις

  Με κατάλληλη ρύθμιση, μέσω σύνδεσης P2P, το desktop  που βρίσκεται πιο κοντά ενημερώνει το λογισμικό ασφαλείας στα υπόλοιπα workstations, ώστε να ελαχιστοποιείται η κατανάλωση bandwidth.
 • Υπηρεσία ελέγχου (in depth malware)

  Η υπηρεσία περιλαμβάνει Malware Radar, το οποίο περιοδικά ελέγχει το status όλου του τοπικού δικτύου υπολογιστών, παρέχοντας σχετικές αναφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες

 • Επισκέψου ένα κατάστημα WIND
 • Επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της WIND στο 1277 δωρεάν από εταιρικό κινητό WIND ή από σταθερό στο 800 500 1277