• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

E-mail

Πρόσβαση στην αλληλογραφία σου από παντού

Microsoft Exchange e-mail: Περισσότερο από ένα απλό e-mail.

Επειδή η ηλεκτρονική σου επικοινωνία είναι σήμερα βασικό εργαλείο της δουλειάς σου η WIND σου προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες e-mail μέσω Microsoft Exchange server. Επέλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σου και εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες των Microsoft υπηρεσιών.


Standard Mailbox

Βασική e-mail υπηρεσία (POP3/IMAP) χωρητικότητας 1GB/λογαριασμό μέσω Microsoft Exchange. Περιλαμβάνει τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Microsoft Exchange λογαριασμού για να απολαμβάνεις τις απαραίτητες δυνατότητες πρόσβασης στην αλληλογραφία σου από παντού με ασφάλεια και με τα γνώριμα εργαλεία της Microsoft (Outlook Web Access).


Premium Mailbox

Όλες οι δυνατότητες ενός Microsoft Exchange λογαριασμού προσβάσιμες από παντού. Με το Premium πακέτο έχεις πρόσβαση στην αλληλογραφία, στις κοινές επαφές, το ημερολόγιο και τα έγγραφα από οποιοδήποτε PC ή laptop χρησιμοποιείς μέσω του Outlook Web Access αλλά και στο κινητό σου αφού μπορείς να συγχρονίσεις τα πάντα με αυτό. Μπορείς να αναβαθμίσεις από Standard σε Premium όσα mailboxes χρειάζεσαι φτιάχνοντας ουσιαστικά το πακέτο που θέλεις με τις αντίστοιχες δυνατότητες για κάθε χρήστη/υπάλληλο της επιχείρησής σου.


Standard Mailbox Premium Mailbox
Microsoft Exchange
Outlook Web Access
Χωρητικότητα mailbox 1 GB 5 GB
Επαύξηση χωρητικότητας mailbox √ (extra κόστος) √ (extra κόστος)
Μέγεθος Συνημμένων 25 MB 25 MB
Antispam & Antivirus
POP3/IMAP
Auto Reply / Alias / Filters
Corporate Address Book
Distribution Lists
Shared Calendar -
Shared Contacts -
Shared Task Manager -
Group Scheduling -
Public Folders -
PUSH ActiveSync -
BlackBerry Sync - √ (extra κόστος)