• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
0
Σύγκριση
0

100Mbps

Ταχύτητα στο Internet

10GB

Internet στο κινητό

μόνο με

€60 / ΜΗΝΑ

Με ταχύτητες Fiber έως 100Mbps, έχεις ταυτόχρονη χρήση internet σε πολλαπλές συσκευές, χωρίς καθυστερήσεις!

INTERNET

Έως 100 Mbps

Tαχύτητα στο internet

ΣΤΑΘΕΡΟ

Απεριόριστη ομιλία προς

Ενδοεταιρικά & Εθνικά σταθερά

KINHTO

10 GB

Mobile Internet

3000

Λεπτά Ομιλίας & SMS προς Όλους

Απεριόριστες

Ενδοεταιρικές κλήσεις

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Modem Router
Static IP

H προσφορά ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου

Πάρε τώρα την προσφορά σου!

Συμπλήρωσε τον αριθμό του κινητού σου & σύντομα θα σε καλέσουμε.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε νέους συνδρομητές εταιρικής κινητής και σταθερής WIND (φορητότητα, νέα αριθμοδότηση), με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

Στους τιμοκαταλόγους αναγράφονται οι ονομαστικές χρεώσεις και όχι οι χρεώσεις των τρεχουσών προσφορών. Οι χρεώσεις μετά τη λήξη των προσφορών διαμορφώνονται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.

Σε περιπτώσεις που η διαδικτυακή σύνδεση παρέχεται με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (Fiber-to-the-Home), παρέχεται η δυνατότητα επιδότησης μέσω της Δράσης SFBB.

Όλες οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, τέλη σταθερής και τέλη κινητής

Η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία, η απόσταση από την υπαίθρια καμπίνα (ΚΑΦΑΟ) με την οποία συνδέεται η γραμμή, η ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, οι πιθανές παρεμβολές από γειτονικά δίκτυα, η ποιότητα και η ταχύτητα με την οποία προσφέρεται το ζητούμενο περιεχόμενο, τον τερματικό εξοπλισμό του συνδρομητή κ.α.. Στην περίπτωση των υπηρεσιών 100Mbps και 200Mbps, οι διακυμάνσεις είναι ελάχιστες. Για την ποιότητα των εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης, συνιστάται να γίνει ο έλεγχος της εσωτερικής καλωδίωσης του κτηρίου από τον πελάτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ταχυτήτων του τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Από την πλευρά της WIND καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της βέλτιστης ταχύτητας ανάλογα με την τεχνολογία και τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε γραμμής